- You weren't there

Jag känner mig kär i kroppen, inte i någon, jag har bara känslan. Det känns helt underbart. Ante sitter här bredvid mig och sjunger så fint så man blir alldeles glad! Han är så himla bra.

Jag är trött, inte alls på party humör men det känns bra tt vara här hos Kim, med en öl i handen medan Ante gör små låtar om det jag skriver ^^

Men vi får se vart kvällen tar mig, hem, krogen eller Vågroplattan. En del av mig vill hem och sova, fast å andra sidan så ropar den där kärlekskänslan att natten är tillhör ungdomen och jag bara vill göra det som jag känner härnäst.

Ha en trevlig Valborg, ta det lugnt!
PUSS


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi

don't mind me if I get weak in the knees
'cause you have that effect on me, you do

Nu snurrar det i mitt huvud och jag kan definitivt inte tänka klart. Just nu vet jag som vanligt ingenting och jag hör mina vänners röster eka bakom hjärnbalkarna men jag lyssnar inte. MAH! Jag förstår inte hur en människa kan bli så otroligt långt från sig själv på ett enda andetag. För det blir jag. Tretton.

Ibland vill jag vara modigare. Bara göra saker utan att tänka på vad som händer efter. Inte känna av den där pinsamheten som förtär önskan. Ta en chans. Fast vet man inte vad man önskar så kanske det är lika bäst att låta bli. Som sagt, förvirrad. Jag förstår verkligen inte. MAH! Jag vet inte, jag kan bara säga MAH! och jag vet inte ens den innebörden.

I morgon är det Valborg, och som vanligt blir alla hyper över att det är en dag som har blivit förknippad med vettlöst supande (som om många inte alls gör det i princip varje helg annars), och jag är inte en av dem. Jag vill ta det lugnt, bara vara. Ligga på en gräsplätt med en öl i hand och bara umgås med sina vänner. Ingen annan delar min tanke. Men jag vill göra något, jag känner inte för att sitta hemma heller. Jag vill ha min öl! men jag klarar inte riktigt av all den här hysterin.

Till sist är jag delad, hur får man ihop det så man inte gör två vänner besvikna och när man inser att man måste, vem ska man välja?


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Jag såg en utter

Faktiskt, jag gjorde det, igår när jag och Robin promenerade vid kvarnen så dök den bara upp från ingenstans. Jag blev himla glad och kom på att utter faktiskt är mitt totemdjur (om man tror på sånt vill säga), kanske ville den varsla mig om något, kanske inte. Oavsett blev jag himla himla glad. Den var söt.

Jag och Robin var ute och gick bland alla bilar vid Lidl, allt fyllefolk på stan och ödelagda gator i hela tre timmar efter vi ansträngt oss upp till östra berget med glass och allt. Det var varmt, nästan sommarvärme hela kvällen. Det gav mig ytterligare en massa glädje.

Om det inte vore nog med att jag hade en toppenkväll i ett lugnare tempo så hoppade mitt hjärta högt när jag slog på tvn och insåg att både James Franco och Kings of Leon var gäster i Saturday night live. Kan det bli bättre? Med både Fias och min man på tv så kunde jag inte trotts tröttheten känna ett stort överlyckligt leende på läpparna. Fia kände samma lycka tror jag när hon ringde och trodde att jag vore så ovetandes om detta underbara fenomen. Haha.

För att summera den här helgen så kan jag bara konstatera att gårdagen var exakt vad mitt melankoli behövde. Energin är tillbaka, låt oss bara hoppas på att den stannar ett tag.

Nu har jag inte längre tid med det här, jag ska skynda mig iväg till Natasja och göra pannkakor. Nog ska det solas och snackas mellan tuggorna idag.


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 17.37

Det där sedvanliga lilla samtalet med Natasja gör mig alltid på bättre humör. Livet känns helt plötsligt lite mindre komplicerat då. För hur orkar man bry sig om viktiga saker när man kan ha så underbart trevligt att prata om tillsynes oviktiga saker? Puss på henne för hon gör mig glad! THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Someone like you

Inget kaffe, inga pengar och inga planer. Det var en massa inget just nu, men vi har fint väder så jag får trösta mig med det. Frustrationen över att våran kaffebryggare gick sönder förra veckan hänger kvar. igår blev jag så desperat så jag gick ner till macken bara för att köpa kaffe mitt i den extrema huvudvärken. Funderar på att göra det snart med, även fast det är knapert med pengar.

Helgen känns händelselös, jag vet massa "event" jag mer än gärna kan besöka men min ekonomi och ork vill inte följa med. Jag skulle verkligen vilja visa mitt stöd i morgon för Views, men det blir svårt när alla mina körkortasbeviljade vänner har andra planer. Det blir nog en tyst helg med filmtittning på något jag redan sett en miljard gånger. Men kanske känns det helt rätt, jag vet inte om jag egentligen orkar vara social, eller så gör jag det. En splittring i min hjärna. Fast på söndag blir det iof mys på berg med pannkakor och vänner. Det ser jag framemot.

Jag fick nyss reda på att City and Colour ska släppa en nytt album, det gjorde min dag! Tack Linus <3

I onsdags var jag och mina vänner på estettvåornas TEAvisning som hade temat Film. Skitbra, mycket musik, dans och skådespel. Det satte verkligen minor i mitt huvud. Jag känner mig helt körd. Men SMASK!


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- MEN VAD ÄR DET FÖR SKÄMT?!

Det snöar. SNÖAR. Det seriöst snöar. Påriktigt snöar. SNÖAR!!! Jag trodde inte att jag kunde bli mer opepp och deprimerad, men det visade sig visst gå. Jag trodde det var ett skämt när jag hörde min mamma säga åt min bror att han var tvungen att ha täckbyxor om han skulle gå ut. Men NEJ! Jag tror mitt flyt jag hade där ett tag verkligen har försvunnit nu. Undra när dethade tänkt att komma tillbaka då, SNART hoppas jag.

Nu försöker jag återfå lite pepp genom att lyssna på ABBA och prata med Fia, hon gör mig alltid en smula gladare. Och det faktum att jag ska luncha med Pekka och Dennis gör mig faktiskt lite varmare i hjärtat. Så allt suger inte idag.

Nej, nu ska jag sluta upp med dessa bitterheter och göra som jag alltid gör, se det från den ljusa sidan. Allt går att lösa, men vilja våld och vasselin.


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 15.58

If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Cause they're all wrong
I know better
Cause you said forever
And ever
Who knew

Remember when we were such fools
And so convinced and just too cool
Oh no
No no
I wish I could touch you again
I wish I could still call you friend
I'd give anything


Linus påminde mig om ett litet fenomen, ett som jag så obegränsat faktiskt trodde på. Men för mig är det dött. Föralltid. Föralltid? det finns inget som heter föralltid. Bara tills känslor rinner ut, förtroenden bryts, livssituationer förändras.


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- "Jag är kåt som en gris och hög på koffein"

Frustration. Kanske. Hyperaktiv. Antagligen. Jag måste fokusera, men det är svårt. Jag kan inte ens få ihop en enda bra bloggrad. Tusen tankar oformbara till ord, jag känner behovet men är handlingsförlamad. Jag behöver tyngd, en lättnad. Jag behöver batterier till min kamera.

Det är inte lätt.

Jag behöver, just nu behöver behöver jag, för att inte bli galen. För att kunna fokusera.


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 'Cause you're the only one who's on my mind

Man blir ganska inspirerad av att se en ensam såpbubbla flyga nära vårsolen.

I feel so untouched and I want you so much
That I just can't resist you, it's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now, need you so much
Somehow I can't forget you, I've gone crazy from the moment I met you

Men mycket mer än så är det inte. Utgång ikväll men peppigheten vill inte infinna sig, eller jo, att få klä upp sig och känna sig oövervinnelig. Men med The Veronicas ska nog det infinna sig hoppas jag. Det är det enda som hörs i mina hörlurar för tillfället. Det känns jag.

http://www.youtube.com/watch?v=whbTXgYOXgI


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- "Men jag kollade ju på den fina sjön!"

Jag vet inte riktigt vad förra inlägget handlade om, det var nog snarare ett två minuters jag-behöver-få-ur-mig-något än verkliga känslor. Vi skulle precis åka från Ljusne med.

Jag och Marina tog en spontantripp upp till Gussebacken med chilichoklad glass och soliga sinnen igåreftermiddag. Efter en massa plumsanden i massa snö så kom vi fram till bänken vi siktade in oss på där vi kunde påbörja våran vårnjutning. Det var verkligen fridfullt. Solen värmde våra vinterfrusna kroppar och det blev någon form av seriöst samtal där i stillheten. Jag tycker om stunder där jag och Marina verkligen öppnar oss, även om det gäller saker vi inte egentligen behöver bry oss i. Det är sånna stunder jag verkligen uppskattar henne. Alltså påriktigt riktigt, lite mer än vanligt om man säger så.

När glassen gick mot sitt slut och solen började kännas kall så begav vi oss mot bilen, men ingen av oss kände att det riktigt var dags att bege sig hem så vi körde lite rally i Ljusneskogarna. Tog vägar ingen av oss hade åkt och blev fundersam om vägen skulle leda någonstans. Efter ett, och det enda, bilmöte så insåg vi att vi inte var påväg mot ingenstans iallafall. Fast sen så rusade våran fantasi iväg när vi såg någon form av lagerhus eller vad det nu var, kanske var det ett gammalt människoslakthus ala Hostel och mannen i bilen var slaktaren och vi aldrig skulle ta oss ut ur Ljusneskogarna! Vi skrek och körde gasen i botten. Jag har nog aldrig skrikit så många gånger i någons bil som med Marina. Inte ens nära-döden-mot-Gävle med Caroline.

Kvällen stod stilla. Film med mamma som jag gav upp efter halva för att försöka sova. Men sova gick inte för halva Svergie kände på sig att jag skulle sova och hade en huvudvärk så då är det så himla kul att smsa Carolina Andersson ska ni veta.

Idag ska jag försöka vara produktiv, om min huvudvärk vill lägga sig någon gång vill säga. Fundera ut både viktiga och mindre viktiga beslut. Kanske städa lite? definitivt ta en dusch! Min mamma inspirerar mig till att vara vårfin.


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- lördag

I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels
The way I do about you now


Det är grillväder, hjärtslagsväder, förbjudna blickar väder. Jag ska hem snart och göra ingenting. Bitterljuvt, jag vet. Jag vet inte om jag skulle vilja göra mina vänner sällskap i dimman, men jag vill ändå inte sitta hemma. Vad man göra vad man göra? Tänka, tänka, tänka - det kommer jag göra. På solskensförälskelsen. På trummslagen. På minnet. Jag förstår inte - som vanligt.

Jag vill förresten ha en berusad natt, på vingliga höghusklackar och armkrokiga fnissningar. Det vill jag. Men nu ska jag hem till stillheten.

The girl in the dirty shirt

RSS 2.0