- 21.58

I've just seen a face,
I can't forget the time or place
Where we just met, she's just the girl for me
And I want all the world to see we've met

Had it been another day
I might have looked the other way
And I had never been aware
But as it is I dream of her tonight
Falling, yes I am falling
And she keeps calling me back again

I have never known
The like of this, I've been alone
And I have missed things and kept out of sight
But other girls were never quite like this

/ Olina


- en bror, en vän, ett minne?

För band som inte går av - blod är tjockare än vatten och minnen som inte går att sudda ut.

är jag född till att spilla tårar och smärtas av saknaden? vart jag än vänder mig så faller bitar bort och blottar mitt hjärta, min själ. jag är sårbar, en känslig vind.

jag besökte en gammal nästan bortglömd hemsida idag. som påminde mig om att jag inte är bortglömd men gömd. ett minne från min barndom dök upp, men försvann lika snabbt som det kom. nu skaver mitt hjärta av saknad. det skaver för att jag vet nu att du inte har glömt mig, bara tappat mig, slängt bort mig, vänt ryggen till - kalla det vad du vill. jag har aldrig förstått det, varför. vi delade allt, eller det var det jag trodde fram tills vårat 20e år i livet. då insåg jag att jag levt i en lögn, trott för högt om mig själv. trot att syskonband inte kan klippas av. trott att blod faktiskt var tjockare än vatten, vilket jag så tydligt inser är naivt tänkande. jag litar på mina närmaste bröder och systrar som ingen av dem är du. men det skaver, det skaver att tänka att det är du som jag tänker på när jag ser mina lyckliga stunder från min barndom. jag ser hoppande i sängar, metspön, lego, Karlslundbadet, jag ser lekparker, jag ser dig. tårar för dig och det vi kallade syskonkärlek. tårar för min idioti och förvirring. jag klarar mig bra, jag har många av de saker man kan begära i livet, jag har en kärlek, jag har en trygghet, jag har axlar jag kan tömma mitt tårförråd mot, jag har bröder och systrar. men jag har ingen du.

men jag lever, här och nu. tyngd av minnen och saknad. fylld med kärlek och saknad.
men jag mår bra nu.
men jag saknar dig, bror, vän minne.

/ Carolina


- 22.04

HYSTERISKT GLAD OCH LYCKLIG! <3

låt oss baka en liten hemlis ^^
ja ja ja :)
GALET KÄR

/ en hysterisk Carolina :D

- 17.18

slut. kraftlös. uppochnervänd.
innan den här månaden är slut ska jag unna mig en rejäl fylla, nya skor och berkymmerslösa dagar.

du är fantastisk, jag önskar jag hade de egenskaperna du har, jag förstår varför alla flockas kring dig. du sprider glädje. kom inspiration, hjälp mig hålla ryggen rak. jag älskar dig, min livskälla.

av alla veckor, så var det just idag jag skulle börja jobba, inte nästa eller förra veckan utan nu när jag missar något jag vill. varför? varför just idag? inte i helgen som var eller helgen som kommer, inte förra veckan och inte nästa. just idag.


TYPISKT :' /

jag får psykbryt.

jag önskar att jag hade de egenskaperna du har.

/ carolina


- Jag, lilla lekfulla.

jag är fylld med energi och glädje, en sol som värmer erat sinne. jag vill dansa vid flodbaknen till ditt gitarrspel, en natt och en morgon av rus och pumpande pulsar. jag vill se din blick du försöker dölja ner i din vän, gitarren, den blick som följer min slanka midja. slänga bort förnuftet och gränserna min tanke sätter. likt en eld bara flamma upp i extas. dansa tills höghusklackarna borrar sig in i hälarna utan att det märks. skratta från hjärtat och dansa med själen. jag, lilla lekfulla. hon som vinden leker i löven, hon som i hemligeheten som fnissas om natten. förbjudna tankar finns inte i natt, bara dansens puls, vinets rus, glödens hetta. ingen predikan om gränser och hämningar. det finns inga. ingen poesi bara ärlighet, nattens rytm. älska med mig i gräset så att mina tår doppas i vattnet, se min kropp genom eldens spegel. ta tunga andetag och nudda dem vid mitt öra. likt en viskning om allt du vill veta, jag ger dig, min vän med gitarren. smält mig, ge mig, ta mig. jag är ett skal som döljer hon, den lilla, den lekfulla. hon finns där, hon är spontanitetens syster. hon vet bara inte om det ännu. vid liv, något som ses sällsynt i samhälles normer. ärligt, härligt, helt förfärligt. bra. vi är ett kaos, ett ordskräp, vi har vilja men vi ser inte för våra gränser. låt oss släppa, låt mig släppa, jag vill bara dansa till nattens musik. låt oss dansa. en gång två gång. sväng med mig, häng med mig, gör töntiga ordramsor med mig. släpp igår och famna inte i morgon, dansa i natt och låt hon den lekfulla se en del av dig. jag tänker släppa masken och hoppa i floden, känna kyla från nattens vatten. du famnar mig ändå när jag dansar naken i natten. låt oss spela ärlighetens, vattnets lek och säga oss vad vi älskar oss. hetta, lika het som eldens mitt. ordrabbel och tankegångar, det är mina andetag och drömmar som håller mig. jag den lilla lekfulla vill dansa din glädje. skratta, hör musiken jag ger dig. dansa natten med mig, min vän han med gitarren. lika het och passionerad är jag, den lilla lekfulla, som en 50-talets filmikon. se mig, beundra mig. låt mig vara den jag vill vara och ge mig en del av dig för att ge liv åt mitt sinne. sätt tankar i mitt huvud som utmanar min puls att springa snabbare. gör ett race i min kropp och se vilken del som kommer först. låt oss dansa vid flodbakens kant, ohindrat och ärligt. låt natten vara vårat och eget. vi, jag - den lilla lekfulla.

jag kan inte poesi, jag ser ord inget mer.

Chocolat. jag finner inspiration och längtan.

/ Carolina - lilla lekfulla.- Fnitter.

Ikväll vill jag springa skrattandes genom stadens gator med dig. På vinglande klackar likt skyskrapor i en storm vill jag skrika lovord till livet och kyssa lyckan på munnen. Jag vill leka stora barn höga på sötsaker och lekens berusande känsla. Låta kvällen snurra likt en karusell som pirrar magen med spontanitetens glädje. Finna rusdryckens hemlighet och viska den i ditt öra medan vi ser upp på natthimlen från parkplättens vardagsrum. 
 

Jag är din ikväll.

/ Carolina


- Tysta ord. Likt ett förlåt.

jag mår bra nu. trots en gubbig väg så ser jag klart. jag känner dofterna nu, bättre än när bitterhetens stank låg som en dimma över mina tankar.
ett
två
tre
allt jag behöver är tre andetag och en tanke för att kunna sätta den ena foten framför den andra. låt mig och jag bär dig över myrrfält och snår. jag älskar. jag mår faktiskt bra nu.

glädje. <3


/ Carolina

RSS 2.0