- 11.47"What are you afraid of?"


Carolina.

- Hipp hipp hurra...


...för idag är det bloggens 5års dag!

Mycket har hänt på fem år, människor har kommit och gått, stora och små beslut har gjorts, tårar och skratt har passerat. En femma låter inte alls mycket, men det är ett halvt decenie, det är 60 månader, det är 1825 dagar (om man inte räknar med skottdagar), det är 43800 timmar. Jag har varit lycklig, och olycklig, men aldrig så lycklig som jag är idag. Aldrig så frustrerad som idag. Alldrig så säker och förväntansfull som idag. Lilla livet har lärt mig mycket på fem år och dert tackar jag för.

Det här ska jag fira med att tvätta, och packa, för i morgon åker jag till min finaste och påbörjar musikhösten 2012. Puss på det!

Carolina.

- All over, hey, all over my face it shows


Oh, my beating heart wants you
And my empty arms need you
Don't you go, please stay
And never try to send me away

Oh yes, my love
Oh yes, my love
My darlin
I've fallen in love with you
I've fallen in love


Carolina.

- Skolstartsluft


vilken tur att lilla jag är modig och är bra
jag låste upp mitt lilla lås

Tekniskt sett så är sommaren inte slut, men jag tror nog att runt den här tiden brukar människor mentalt förbereda sig för vinterhalvåret. Det låter tragiskt när jag läser det men det är det faktiskt inte. Hösten kommer komma, den är redan på väg, det känns i skolstartsluften. I ljuset och i stadskärnan där böcker, pennor och mappar säljs för fulla muggar. Även att höstens färgkollektion sprids som en löpeld bidrar med känslan. Men det är just luften, min bästa - bitterljuvlighetens luft, som förnimmer om att snart exploderar naturen med starka färger, jeansjackan blir för kall och tända ljus och dricka te är ett måste.

Hösten för mig är något som sitter i själen, hösten är harmoni, hösten är mitt nyår. Jag är aldrig så ny och förväntansfull som jag är för hösten.

Det var för ungefär ett år sedan jag påbörjade ovetandes en resa, som tog fart mot något jag aldrig hade kunnat ana. Den värmen och glädjen jag har fått uppleva det här året är mer än vad någon skulle kunna begära, och ändå är jag bara i början av något stort. Jag har lärt mig så mycket om mig själv, och om någon annan. Jag har lärt mig att dela livet med någon igen. Jag har lärt mig tålamod, jag har lärt mig om mitt eget värde. Om att våga, om att släppa kontrollen och att öppna en dörr jag trodde var stängd för alltid. Jag har lärt mig om lycka.

Medans andra hoppas på en epic sommar så hoppas jag på en epic höst. Alla mina höstar brukar vara minnesvärda, och jag tror den här kommer tar alla rekord.

Carolina.

- 19.44


"From the first day I met you I was hooked.. there was no going back. That one "bump" changed my life."

Carolina.

RSS 2.0