- Ett samtal senare

Fast när man tror att man är påväg att nå botten så kommer det små änglar och ge en hopp. Det kän nog bli bra till slut ändå. Även om alla problem inte försvinner ur bilden så behöver inte allt vara dåligt.


Jiji.

- If you had to lie a little, I'll let it be true

Ont, ont ont, i magen. Jag känner besvikelsen dra sig plågsamt sakta över ryggen. Magspänningarna jag kände innan jag åkte hit visade sig sanna och skälaktiga. Hemkomsten, en besvikelse. Jag, en besvikelse. Min besvikelse kommer stegra iochmed att jag är en besvikelse. Och allt jag ville var att bara få träffa dig, skratta med dig. Jag kan inte med att höra dig besviken, inte alls, och inte på mig.  

Jag kan inte ljuga längre, men jag vet bara inte vad sanningen är. Jag kan inte hålla med om erat påstående, men jag kan inte förneka det heller. Något händer med mig, gör mig svag och förvirrad när jag hör skrattet eka i mitt huvud.

Shed a tear 'cause I'm missin' you
I'm still alright to smile
Girl, I think about you every day now
Was a time when I wasn't sure
But you set my mind at ease
There is no doubt
You're in my heart now


Jiji.

- 19.06

Idag sken solen! Man underskattar snabbt ljuset, men märker hur saknat det är när en liten stråle smeker kinden. Det hjälper när man är sjuk och brottas med blommor av eget liv. Men när det benämns med brudbinderi känns det mycket roligare att kämpa av någon anledning. Snart är jag hemma med, hemma hos mamma, hemma i Söderhamn - tryggheten. Jag behöver höra det välbekanta skrattet och värmen från en annan människa. Jag behöver nattens rus, så som dagens pyssel. Jag längtar helt enkelt till Halloween. Att få leka någon annan utan att behöva tänka på vem man själv är.
- I think about you every day now


Coco Cherie

- Goodbye, my hopeless dream

Jag har ett lyckligt ögonblick som jag sitter och tänker på. En stund, stunder av insikt. Jag känner mig glad och varm i magen, så som min vän Natasja en gång skrev i sin blogg, jag älskar känslan av att sakna utan att vilja dö. Jag saknar nå så otroligt men bara av lycka för jag längtar till kramar och skratt igen. Under tiden ska jag ha det här med. Tid är bara ett begrepp.I cannot wake up in the morning
Without you on my mindJiji.

- it’s safe to say I really don't know a thing

I love how you curse when I wake you up
And sweetly demand that I fill your cup,
With a smile or your cool gunpowder glare.
Honey, you lay me bare.I feel so safe around you


Coco Cherie.

- Hope

I guess it's luck but it's the same
Hard luck you've been trying to tame
Maybe it's love but it's like you said
"Love is like a role that we play"

But I believe in you so much
I could die for the words that you say
But i believe in you so much
I could die from the words that you say

But you're chasing the ghost of a good thing
Haunting yourself as the real thing
Is getting away from you again
While you're chasing ghosts

Jag vet inte. Ordmassan är som ett moln av damm. Jag kan inte skilja på det som glimmar eller om det bara är ljusets reflektion. Viljan, ren fiction eller mitt sanna inre? Jag vet inte. Jag har ett liv, med två världar, om inte fler. Jag måste försöka fokusera. Tänka på mina egna andetag, låta dem vara mina.


Coco Cherie.

- "Jag är bara rädd att visa mig svag"

När slutade vänskap vara okomplicerat och blev till vidrigaste såpopran? När slutade människor vara uppriktiga?

Jag är ärrad, sen många gånger förut. Sår som mina vänner har pysslat om så det har läkt till endast bildliga minnen. Men ibland dyker det upp en hemlig sanning som bränner i gamla och sliter upp nya. Jag är ledsen att jag inte är det du vill att jag ska vara. Jag är ledsen att du är ärrad med. Jag är ledsen att jag är sårad av något du har sagt. Något du inte ens har kunnat säga till mig personligen. Och det jag står och undrar nu är om det här är sant eller inte - i ditt hjärta.

Jag tror mig känna dig. Jag har erfarenhet av att se det du inte säger. Du har aldrig behövt vara något speciell omkring mig, jag vet att du kommer och går när du känner för det. Men nu vet jag inte. Jag förstår inte. Längre.

Du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont du gör ont

Jag vet inte vad jag ska säga till dig. Just nu vill jag bara gråta och jag vet egentligen inte varför. Jag vet ingenting med dig längre. Du är något jag inte kan hantera. Inte nu.

but still i'm weakened somehow
and it tears me apartCarolina.

- 19.12

Ett litet ljus står på den mörka gatan.
Ett litet mörker slår omkring ett andetag.
Ett litet andetag slår så hårt i en frysen kropp.
En liten kropp som gråter så hårt.
En liten tår som rinner så tyst på insidan.

Jag tänker på dig mitt sensible heart <3


- 19.35

Men vafan! Linus kom igen nu! Jag har tråkigt! Jag vill leka med dig nu! Och jag tänker fortsätta med mina utropstecken tills vi gör det! ! ! ! ! ! ! !

!


Smutsiga flickan!

!

- 14.27

Pouring over photographs
I'm living in your letters
Breathe deeply from this envelope it smells like you and I can't be without that scent
It's filling me with all you mean to me

Ibland får man! Specielt när man lyssnar på musik och solen skiner.


Coco Cherie.

- Allt eller inget

"Musik fyller oöndligheten mellan två själar"

För ett tag sedan, rättare sagt kvällen innan jag begav mig till Västerås, fick jag något väldigt fint av en väldigt vacker människa. En människa som på något vis förstår mig på ett sätt ingen gör. Hon är någon som hör de minsta viskningarna, hon är en djup människa som inte ser gränser som skulle kunna få många att dra sig tillbaka. Hon är ny och öppen. Skulle jag ha en lillasyster så skulle det vara hon.

Bara några timmar innan jag skulle åka så fanns hon där vid min sida uter jobbiga delade känslor. Vi drog oss undan vimmlet på stan för att bara vara, hon bytte musik som kunde få mig ledsen och hon hörde det jag kände även om jag aldrig sa det. Det här är en människa jag lärde känna i somras. Hon uppfattar saker utan att man behöver säga det rakt ut. Så som hon visar i en vacker gåva fylld med musik och känslor. Två skivor med det jag älskar. Även om jag aldrig sa det. Hade bilder luktat så hade freesian gjort det. Den natten sov jag ingenting. Jag grät ikapp med musiken, av olika anledningar.

Jag känner det hjärtliga skrattet slå i hjärtat varje gång jag ser den lilla ghiblifiguren och förundras lika mycket varje gång jag hör Currents. Hon beskriver mig ofta som fantastisk, bäst och vacker. Det hon inte förstår är att hon beskriver sig själv så otroligt bra i de adjektiven.Tack! <3


Coco Cherie.


- 08.37

Idag har jag ärligt talat ingen lust att gå till jobbet, även fast jag vet att eftermiddagarna är över i ett andetag. Jag önskar att jag kunde skolka. Fan, det var länge sedan man skolkade. Sjukt. Men med tanke på hur fort tiden egentligen går så är det inte så konstigt att mina skolkdagar är länge försvunna. Men jag skulle behöva en skolkdag just för det faktum att bara sakta ner tiden någon timme för den här månaden jag har varit hemma är snart till sitt slut och på ingen tid alls. Jag hinner knappt med någonting om dagarna då jag bara jobbar och jobbar. Men det är väl bara att vänja sig antar jag, efter som resten av mitt liv antagligen kommer se ut just på det är viset, om inte ännu värre. Det där lät skitdåligt 'värre', men jag menar i arbetstidsmässigt.

Nej, nu måste jag skjuta skolkningstankarna åt sidan och gå till jobbet. Det blir nog kul EFTER snittningen.

Puss på er söta!


Coco Cherie.

- Close your eyes and trust it, just trust it

It's only half past the point of oblivion
The hourglass on the table
The walk before the run
The breathe before the kiss
And the fear before the flames
Have you ever felt this way?

Lika så som morgonsolens strålar smög sig långt under huden, kittlade själen. Lika så som vädret slog om och blev mörkt och molnigt. Lika så som hösten - idiotiskt vackert.


Coco Cherie.

- Glitter in the air

Jag är på så galet bra humör idag. Det är lite utav hundvalpsvarning alltså, jag vette sjutton hur det ska gå att plugga. Men det gör inget jag kan sjunga en sång istället! Tralalala laaa (8)

Varför förstår jag inte, det är måndag och jag är hungrig som en ko, men det skiter jag fullständigt i. Det var ett tag sedan jag kvittrade fram på det här viset. Allt är gult och rosa i min glittriga plastbubbla.Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?
Have you ever looked fear in the face
And said I just don't care

Jag känner mig så lycklig så jag nästan tror att jag kommer spricka! För en anledning jag inte känner igen. Det gjorde en knockout på mig när jag promenerade hem, Malin tror nog att det är något fel på mig. Haha! Det kanske det är med fast jag kunde inte bry mig mindre. Glaaad!


Coco Cherie.

RSS 2.0