- Pure Sex!

http://www.youtube.com/watch?v=JCZfJ5ai07U

THE GIRL IN THE DRTY SHIRT

- Jag undrar hur du ser mig

jag känner att jag har blivit dålig på att blogga nuförtiden. jag vet inte varför, det kan vara att jag inte har så mycket att säga. jag är känslomässigt utmattad, jag orkar inte känna efter hur jag mår. det känns nästan lite meningslöst att känna nu, för det förändrar sig hela tiden, jag är känslomässigt instabil tror jag. ingen känsla är längre än stunden. så är det väl alltid antar jag, men jag är så utmattad av att känna extrema känslor hela tiden, antingen är jag extremt glad eller så når jag botten men mina tår. jag har kommit så långt så jag kan känna det ena eller det andra men de är aldrig i samma rum av hjärtat. jag är förvirrad.

men idag satte jag mig på tåget mot Sundsvall, det behövde jag, en verklighetsflykt, en helg med en nära vän långt bort från vardagen. efter en trevlig resa, högt över förväntningarna, så stegade jag upp mot det bekanta huset där jag vet finns något värdefullt och jag kände känslan av att komma hem. en otroligt konstig men ändå rogivande känsla. väl inne så möttes jag av Carolines välbekanta leende och det gav mig en massa, jag blev så glad. jag blev så glad över att det inte kändes ovant, eller "specielt" utan helt välbekant. det är lite underligt att det kändes om en vardagssak, att komma innanför hennes dörr och prata om allt och ingenting, som om det var något jag gjorde varje vecka. men i själva verket så har jag inte sett henne på en månad. så egentligen så reste jag inte bort, ingen verklighetsflykt, utan snarare att komma hem till verkligheten. verkligheten så som det borde vara. jämt. att få sitta och speckulera och filosofisera i saker som är, varit och kommer, prata om saker som kanske bara kanske, vi förstår.

jag stannade upp ett tag. för att se livet jag hade, för min egen skull ingen annan. det finns tusentals skolor i resten av mitt liv, men det fanns bara en av dig och det var då. det är något jag inte tror du någonsin förstod. jag tror att du trodde att du höll mig kvar i ett vakum där jag inte kunde andas och det kvävde dig. just den tanken tärde på dig och gav dig känslan av otillräcklighet och det fick dig att hamna i ett tomrum ingen kunde fylla. du kände att du behövde utvecklas och flyga, men det där vakumet fick dig att krypa ihop, och nu i efterhand när jag ser på det, speckulerar i vad som flög genom dina hjärnnerver just den där tiden, så känner jag mig ledsen över att du inte såg mina tankar även fast jag gav dem till dig. det fanns inget jag kunde göra åt det. inte vad jag vet. men nu är saker som de är och det är ingen mening att försöka vrida tillbaka klockan, bara att se framåt. och det är något jag verkligen vill, se framåt för något jag vet är att det finns något bra där framme för oss alla, oavsett vad det bra är. man kan inte veta någonting om framtiden bara lära sig av det förgångna. att försöka förstå vad som hände förut för att bättre förbereda sig för det som komma skall. jag försöker förstå och jag tror med all ärlighet att jag förstår mer och mer med tiden, blir på något sätt visare och mer förstående.

bitar av min inspiration kommer sakta men säkert tillbaka till mig nu, bara av att sitta i samma rum som henne, den där Caroline, mina vingar. jag känner ivern att börja på något, något som är jag, skapa någonting som jag kan vara nöjd över, även om det är en välformulerad mening i en meningslös blogg. jag vill börja känna hur färgen flyter genom mina ådror och musiken pumpa i hjärtat igen. men det tar väl sin tid. det är ingen mening att hasta fram ärliga tillstånd, man lyckas sällan. men en dag ska jag, då ska jag hoppa i sängen av lycka och flyga fram när jag går.

men nu trivs jag så bra över att bara vara där jag just nu är i denna sekund, i Carolines soffa halv tre på natten och prata om allt. ämnen går in och ut i varandra flytande utan problem eller knutar. det gör inte ens ont att prata om det som gör ont, för hon får fram det bra sidorna i allt. hon får mig att le mot alla minnen istället för att gråta, vilket fem månader har inneburit. jag älskar att känna så. att få älska allt jag har älskat förut.

jag tror att allt skrikande och hjärtklappningar tidigare i natt rensade våra hjärnor och fyllde dem med nya tankar blandade med gamla. nu kan inget få tyst på våra tankar.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT 

- Carolina is taggad!

IDAG ÄR DET, OASIS OASIS OASIS OASIS! nu är det inte mycket väntan kvar, för idag smäller det hårt! JA JA JA JA JAAAAAAAAAAAAAAA!

Carolina is LYCKLIG!

THE GIRL In THE DIRTY SHIRT

- 20.45

jag har hamnat i ett fack är jag försöker men inte kan andas. det känns som att jag fyller mina lungor med sot för varje andetag men ändå försöker jag känna glöden, den som får mig att fortsätta. jag försöker sätta mig in i ett senario som skulle kunna döda mig bara för att när den stunden kommer, vilket den gör närmare och närmare, så kommer jag inte tyna. men det känns som att inget är nog bra, alla försök skrumpnar ihop så fort de växt. så står jag där lämnad ensam och iskall, rädd för morgondagen för jag vill hoppa över dagarna av sår och få läka. jag vill känna den där hoppa-i-sängen lycka. jag vill vara säker.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- We're still the greatest

jag försöker, försöker och försöker. jag gör enorma framsteg och det tänker jag stå för även om jag tar steg tillbaka. steg som inte ens tar mig halvvägs tillbaka. jag står inte längre där jag stod förut, jag har gått runt halva världen och tillbaka. jag har lyckats kommit över en barriär. men jag ska klara resten med. snart står jag där med lycka för både dig och mig. this is what I have to do. men jag är bara förbannat svag för minnen.

men att jag känner att jag kan glädjas för dig måste ju ändå vara ett förbannat bra framsteg.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 23.04

jag har nyss avslutat ett telefonsamtal med Isabell som var i renrasig Sex and the city anda (ja jag vet att jag är insöad, låt oss bara kalla den här perioden SATC-eran). allt från relationer, till soffor, till tandläkarbesök, allt sammans ihoptryckt på 40 minuter i ren Baby Bell hastighet. väldigt givande och behövligt. mina vänner har idag gett mig en rejäl vitaminshot och nu ser jag framemot att bli frisk så jag kan vistas i miljöer som fik, bussar, gångvägar, Isabells sovrum och fester. även om vi inte lever ett glamoröst New York filmliv så behöver vi inte nedlåta oss själva med att inte leva i våran egenskapande glamourbubbla med realisthål. varför skulle våra liv vara mindre glamourösa? vi är verklighen, det vi verkligen behöver. låt oss få leva med att känna oss lika fancy som Carrie i våra tjugokronors pluppar från Glitter och massproduerade trikåklänningar från H&M som hon känner sig i sina Manolo Blahnik's. för vi är minst lika vackra, unika och intressanta, om inte ännu bättre. låt oss bara leva livet, tillfullo och för envar. vi har ett liv, låt oss krydda det med våran egenskapade lyx!

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- You ain't ever gonna burn my heart out

idag fick jag den bästa förkylningsmedicinen man kan få, en Marina! hon kom en stund nu på eftermiddagen och vi var vi. något som jag faktiskt har saknat. det har blivit dåligt med det den senaste tiden, men vad gör man när det är mycket på G? men det gjorde mig väldigt glad iallafall. hon har den inverkan på mig, några minuter, timmar, så är jag på topp igen. hon är bra för mig hon.

6 dagar kvar.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 23.52

Nu vill jag vara med Baby Bell! jag vill fota, åka skridskor, äta Ben & Jerry's, ha solglasögon, baka, våra våran vår, pyssla, analysera, se färg och bubbla. Jag vill ha mitt färgpaket så jag inte blir totalt grå. Jag vill prata om sånt som inte har någon betydelse men som betyder för oss.

Baby Bell gör Olina glad <3

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 22.41

ibland värker du så otroligt på insidan.

men ibland så dödar någon den smärtan, även om så för en sekund.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- If it feels it heals.

min förkylning blir bättre och bättre, man kan alltid hoppas. men jag tror det värsta med att vara sjuk är att man känner sig så otroligt låg på alla stadier, inte bara i kroppen. det skaver lite extra i själen med. man tänker på allt som gått fel i ens liv, saker man inte ens kan göra någonting åt. aldrig kunnat gjort. man måste se framåt, men när man är sjuk så antar jag att man får vara ynkligare än ynkligast. måste man be sin mamma fylla på vattenglaset eller breda över en med en filt så antar jag att man får tycka synd om sig själv över saker som gnager i själen. jag känner mig lite som låten If I were a boy, inte textvis kanske men när jag hör den så känns det som att känslan i den som min känsla. diffust kanske men ja. men det är mycket som är diffust i mitt liv just nu, det finns nog inte en enda klarhet i mitt liv just nu faktiskt.

jag saknar dig, och dig.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT


- I'm so sick

men herre, jag har nog inte varit såhär sjuk på länge. igår sov jag hela dagen förutom några enstaka timmar mellan sovandet då jag försökte få i mig föda. det fick bli nyponsoppa. men vitaminer är bra. jag kan inte prata, jag vågar inte andas genom munnen, jag vågar helt enkelt inte öppna munnen för antingen gör det ondare än ondast eller så får jag en 30 minuters hostattack. men jag måste säga att jag mår betydligt bättre idag, jag får hoppas att det håller i sig, påfrisknandet alltså. igår var jag aldeles vimmelkantig, kunde inte gå rakt eller resa mig upp. men idag mår mitt huvud bättre iallafall, mycket klarare, nu återstår bara halsen.

men målet är Oasis så alla planer på vägen är här med inställda oavsett om jag mår bättre eller inte. jag tänker inte riskera Oasis nu. synd attdet här skulle komma nu när det är både födelsedagsfest och Viewsspelning på G. men men, jag måste tänka realistiskt och prioritera Oasis, jag menar hur ofta får man se OASIS!?!?!

aja, nu ska jag nog återgå till min nyponsoppa.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Sex and the City

Jag såg Sex and the City-filmen någon gång i somras och älskade den, och ikväll såg jag den en andra gång och minns varför. För att den får mig att tänka på mina vänner, att de är lika som Carries, fast mina. I somras recenserade jag den såhär;

"stärker och skaver hjärtat. ett fint avslut på en uppväxt och insikter av vikt.
I get by with a little help from my friends,
I get high with a little help from my friends,
Going to try with a little help from my friends.
Kärleken hittar oss när vi slutar leta den, sen så finns det de med turen att snubbla över kärleken och under den. Men tack vare våra vänner så övervinner vi den och känner doften och plockar frukten av livet. om det nu är så att det är kärlek eller inte. Säga vad man vill om 'kärleksexperter', vet man någonsin något gällande kärlek? allt vi kan göra är att följa Carrie's råd att lita på känslan och slänga all logik åt helvete.

Tack mina fina vänner, vingar och vapendragare, jag vet att ni skulle förbanna den dagen han föddes, styra upp mitt liv, tala mig till rätta, komma över på kinamat mitt i natten och mest av allt lyssna till mitt hjärta. Jag skulle inte ta mig någonstans i livet utan er. Utan er skulle livet inte smaka lika härligt eller kärleken pumpa så hårt. Tack för att ni får mig att vara jag. och tack för att ni fortfarande står ut med mina kärlekssvävningar och kärlekskrankhet. Tack <3"


Även fast min livssituation verkligen har fått en omvändning så är jag fortfarande den samma, men mina älskade och trogna vänner. Den här filmen påminner mig om något jag aldrig glömmer och det är vikten i de som bor djupast i hjärtat och det är ingen älskare eller tidperiod, utan mina vänner. Filmen får mig at tro på äktheten, det verkliga och ärliga. Verkligheten. Jag har min ödmjuka och omsorgsfulla Charlotte, min logska Miranda och fritänkande Samantha, en liten bit av varje i varje vän som ringer när de är ledsen, ser till att jag äter när jag inte kommer ihåg hur maten smakar, skålar med min glädje och älskar mig från djupet av sitt hjärta. Att kunna skriva dessa ord, medveten om att jag faktiskt är en del av någons hjärta gör mig till den rikaste människan i världen. Detta medvetande gör mig lycklig. Mina vänner gör mig lycklig. Jag älskar er verkligen.
Mina vänner, ni är min glädje och inspiration.
Tack för ni finns, utan er vore jag inte jag.

Carolina Andersson.

- 20.46

Sex and the City och Ben & Jerry's, det måste nog vara den mest ultimata tjejkombon har jag kommit på. Jag sitter i udda myskläder (blårutiga pyamasbyxor nedstoppade i sockor med en rosa stor luvtröja, kan det bli fagrare?!) och känner hur inspirationen till att vara snygg är ganska påtaglig men jag orkar inte, och behöver inte för det är söndagskväll. Det finns en känsla i min kropp som hela tiden pickar mig i huvudet, som den där treoreklamen med de små röda fåglarna. Självklart späder jag på den med saker som påminner mig om det. Ibland är man bra korkad. Självklart!

Men nu ska jag inte tänka, nu ska jag bara kolla, och ta tanken om att det faktiskt finns en Mr. Big imitt liv med senare.

Nu smälter min glass så puss och adjö!

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- RANDOM

du smyger dig in i alla mina drömmar, och jag förstår inte varför. någon kanske har någon bra gissning, men jag står helt förbryllad vid morgonens uppvaknande. kan du inte lämna mig ifred om du inte tänker leka med mig, kan inte mina drömmar lägga sig och ge mig sinnesro för jag vill inte tänka på dig när dagen läggs fram framför mina fötter.

helgen har varit omtummlande, nattens rus har krånglat till mitt förstånd. behov och vilja är inte samma sak. igår tog jag en överdos av socker, enbart, så nu när jag äter min macka med sallad på känner jag mig nyttigare än någonsin.

den här helgen har verkligen innehållit en rad olika chockartade upptäckter. allt från idiotiska handlingar till kommenatarer från helt random folk. random har nog varit just helgens ord med. men jag har haft en helt vild kväll i fredags som var väldigt trevlig. allt började stressande ner på stan för att äta lunch med bästa Marina som ökade när jag kom hem och skulle göra mig fin i all hast. när vi väl kommit till Vallvik så var det väldigt trevligt med god mat, törssläckande dricka, samtal och fina människor. efter att en cool morfar släppt av oss på stan så blev det en hel del vild skaka rumpa, men med Marina och Ante är det alltid som roligast! men vi måste träna mer på nödropen alltså.

kommenatarena fortsätter att chocka mig och jag förstår inte vad som händer, vart kom du ifrån helt plötsligt?!

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Come dancing with me

här sitter jag igen, med kaffet i handen och skrivsug. fast jag vet egentligen inte vart jag ska börja eller vad jag ska få ur mig, men så brukar fallet oftast vara, jag tycker nog mest om att höra tangenterna smattra.

jag sitter för tillfället och bearbetar bilder på fina människor och får lite pirr i maggropen när min finaste färg skriker ut ord av lycka på msn. att se henne lycklig är bland det bästa som finns, det får mig att glömma min egen olycka, även om jag inte skulle ha någon. och när hon känner samma lycka känns det som äkta vännskap.

jag inser att jag har en massa knepiga I-landsproblem med, allt från bilder jag inte kan lägga upp fast jag älskar till vad jag ska välja för kläder tills i morgon då käraste Ante ska ha födelsedagsparty. men ändå känns livet påväg upp nu. jag ser lösningen långt fram, tillochmed efter sommaren. jag ser liv i februari. jag ser må-bradagar med mina vänner, stöttpelarna jag inte skulle klara mig utan. de gör mig så himlans glad just nu.

men fan, mina läppar saknar värme dock. I-landsproblem 2324. jag vill dansa och vara vacker. och att någon ska tycka det med. någon du skulle vara trevligt. även om det inte finns något allvar i det, men vem behöver allvar när man kan leva livet fritt och levande? äsch, det gör man närman är två med, men ni förstår vad jag menar. ni mina trogna läsare, som kanske inte är rysligt många dock men ni gör mig glad iallafall.

I get high on you baby
And I don't think we should wait


och faktum nummer 1, mindre än två veckor kvar till OASIS! då ska vi stå där, Marina och jag, gråta, sjunga och älska. hårt och länge. så nu peppas det, grymt mycket, med Oasis i högtalarna. lär in mig varenda text så jag kan glömma orden av förstummning när de kommer in på scen. jag blir alldeles pirrig när jag tänker på det.

just nu samtalar jag även med en människa jg har facinerats av länge, fast jag vet inte varför, men hon verkar så himla mysig. hon är ruskigt trevlig när man pratar med henne, jag vet inte om hon är det påriktigt men hon är alltid gullig mot mig så det är väl bra?

en annan sak som gör mig kittligt glad är hur rosa min dator är för tillfället. min pappa kommer nog få dåndimpen när jag llämnar tillbaka den.

nog snicksnackat, nu är det dags att göra något åt mina förstörda naglar.


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 01.14

jag tror jag har bestämt mig nu. nu återstår bara lite snack och övervägning med mamma och Caroline, Marina har redan gett sitt medgivande ^^

västerås?

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- I walk the line

PEPP! jag känner mig otroligt peppad just nu. för allt! för jag ska hem till Ante på fredag, städa, till Ellen nästa lördag, framkalla kort, åka till Sundsvall, åka till Gävle, Oasis, åka till Vansbro, söka jobb, söka skola, prata med Caroline, äta middag, dansa och bara vara glad. jag ser framtiden nu, även om den är diffus.

I saw him dancin there by the record machine
I knew he must a been about seventeen
The beat was goin strong
Playin my favorite song

Jag vill ha kul nu känner jag!


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 18.00

JAAA! ^^


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 12.55

helt sjukt, jag har sovit sen halv tio igår och jag är helt mosad i huvudet. lite innan tolv idag vaknade jag av att min mamma var i full gång. jag som hade hoppas på att vända på dygnet. men men jag får se framåt, idag ska jag göra lite nyttiga saker som vattna blomorna, ta en skön lång dusch, åka skridskor och jag funderar på att rita lite för en gång skull.

idag känner jag mig väldigt glad faktiskt, jag tror det harmed en liten liten sak att göra, men kanske inte, det kan ju vara vädret som är så fint eller att jag och Isabell ska åka skridskor idag med.

ja, igår åkte jag skridskor för första gången sen jagvar kanske i tioårsåldern. det var skitkul, förvisso suger jag men det var så jäkla kul! nu har vi fått blodad tad för det, så typsikt nog när snön börjar smälta...

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 17

I hope it's gonna make you notice
Someone like me

tankfull, jag har fått uttryckt mycket idag. fast mest råd till andra, men jag har känt att jag har fått gjort mycket nytta och det sänker behovet av att få slänga ut mina känslor själv. vissa känslor kan jag helt enkelt inte ens slänga ur mig, det går inte att förklara för jag vet inte ens själv vad det är.

jag vill att någon ska se mig, hon jag Carolina. se allt bra runt omkring och i mig. jag vill att den personen ska må bra av mig, behöva mig. men jag tror att vi ser olika saker. olika behov. jag vet inte hur jag ska ändra något, jag kan inte ändra någons tankar och funderingar men jag kan ändra mina, så jag inte tänker så längre. jag förstår ibland inte ens varför jag tänker som jag gör, det finns ingen logik. åtminstone ingen bra logik.

idag har allt känts vad man skulle kunna säga, bra. eller jag har snarare varit upptagen med att få andra på andra tankar så jag har inte hunnit känna efter på mina egna. men jag har gjort saker jag mår bra av, så trots att det har varit tråkigt väder och söndag så har ångesten varit långt borta och nu börjar energin öka. jag står ändå kvar i ett lågenergi läge som gör mig orkeslös men suget att göra roliga och nyttiga saker finns inuti mig, nu ska jag bara jobba upp lite ork och ta tag i det.

jag vill bara ha en liten del av mig i dig

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Man that is so dumb

det är ett under att jag känner den där lilla klumpen i magen av saknad, av dig. med musik inte förknippat med dig så dunkar kroppen vår och sol även fast den inte är läkt. som vanligt känner jag inspirationen komma utav mitt kaffe och musik, och trots att dt är rentutsagt skitväder ute så får jag någon form av vårkänsla och man tänker på grusig asfalt, sol som värmer ryggen och solglasögon. det här trodde inte jag att jag skulle kunna känna, inte nu.

tills vidare.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Just play my song and I'll show it all to you

just nu sitter jag och lyssnar på just den där musiken som får mig att vilja träffa dig. träffa dig påriktigt. prata och kramas. jag vill träffa dig så som du inte vill träffa mig.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 20.30

Vill du inte höra sanningen så kan ingen berätta den för dig.


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 02.30

jag slår mig hårt, ramlar omkull, fumlar hit och dit. jag är yr, jag är slagen, jag är jag. jag rabblar ord, som jag inte för tillfället förstår innebörden i. sova är bra, men jag har en stor känsloboll på insidan som växer och krymper hela tiden, om jag ändå kunde skriva hur den såg ut. herre, jag tänker så himla mycket på en enda sekund nu. en sekund som fastnat i mitt minne och påminner mig var och varannan dag. bara en sekund, en i mitt minne.


You know that I could use somebody
Someone like you, And all you know, And how you speak

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 17.31

No sir, well I don't wanna be the blame, not anymore.
It's your turn, so take a seat we're settling the final score.
And why do we like to hurt, so much?

I can't decide
You have made it harder just to go on
And why, all the possibilities where I was wrong

That's what you get when you let your heart win, whoa.
That's what you get when you let your heart win, whoa.
I drowned out all my sense with the sound of its beating.
And that's what you get when you let your heart win, whoa.

I wonder, how am I supposed to feel when you're not here.
'Cause I burned every bridge I ever built when you were here.
I still try holding onto silly things, I never learn.
Oh why, all the possibilities I'm sure you've heard.

That's what you get when you let your heart win, whoa.
That's what you get when you let your heart win, whoa.
I drowned out all my sense with the sound of its beating. (beating)
And that's what you get when you let your heart win, whoa.

Pain make your way to me, to me.
And I'll always be just so inviting.
If I ever start to think straight,
This heart will start a riot in me,
Let's start, start, hey!

Why do we like to hurt so much?
Oh why do we like to hurt so much?

That's what you get when you let your heart win!
Whoa.

That's what you get when you let your heart win, whoa.
That's what you get when you let your heart win, whoa.

Now I can't trust myself with anything but this,
And that's what you get when you let your heart win, whoa.

- I'm not saying it was your fault

How could this be done
Your such a smiling sweetheart
Oh and your sweet and pretty face
In such an ugly way
Something so beautiful
That everytime I look inside


jag tänker en massa. flera dagar har passerat nu och min energinivå är tom. jag sitter bara och stirrar i min ensamhet på datorskärmen utan en enda del av mig som vill göra någonting annat. jag känner mig otrevlig och osocial mot alla mina vänner som bryr sig. men jag tänker. en massa. jag tänker på saker som har hänt, saker som kanske kommer hända, saker som är. jag vet inte varför jag är såhär, jag känner inte igen mig själv, jag kan inte sova. utan sömnen blir jag ett monster. när jag blir ett monster så skrämmer jag iväg alla som betyder något. när jag skrämmer ivägn alla som betyder något så lämnas jag kvar i ensamheten. och i ensamheten finns bara jag. jag och mina tankar. jag som älskar livet, vart är jag?

vart är vi? vi var, men hur kunde vi bli andra över en natt? hur kommer det sig att vi sitter i ett varsitt hörn nu och surar, jag vill inte vara här. jag vill leva livet. inte bli påminnd över att jag mår dåligt, det vet jag så bra själv. jag vill veta vilken väg som är vidare. just nu trampar jag bara omkring på samma fläck, den fläcken är min säng med alla minnen som jagar mig. vart finns de där fina människorna som var? vi är inte dem längre, vi är helt tvärtom. åtminstone mot varandra. hur kommer det sig att bråken är fler nu när vi är isär? det kanske bara är så att vi aldrig pratar annars och inte vet hur vi ska få kontakt med varandra på annat sätt. vi känner oss tafatta och helt bortkomna. kanske det är att vi fungerar bäst tillsammans även om vi inte fungerar alls.

mitt kaffe brukar oftast vara min största inspiration. med en kopp kaffe i handen så flyger ord ut ur mig som jag inte ens visste fanns. kaffet formar mina känslor till ord. det är en bra kombination, kaffe och ord.


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT


- Sex on fire

när allting blir för mycket så sätter jag på musik som får mig att tänka på något fint, även om det i sig är dåligt och inte får mig att må bättre. men det blir en annan tankvirvel bara, som skrämmer iväg tårarna och minnen som skaver i mitt hjärta.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Jag är en flicka med sprickor i fasaden

Hon var hela min värld och jag hennes

av ett enda blogginglägg så sprack jag, det var inte dåligt, bara hjärtskärande. det känns som om jag har sprungit in i en vägg. blödande sår som ömmar, kanske började sårskorpan bildas, men nu revs den upp och det gör så ont att jag inte kan andas. jag springer om och om igen in i väggen för att slå mig hårt för allt jag kunnat och inte kunnat göra. jag vill bara ligga på rygg, stirra in i taket och slippa tänka. men mina tankar förföljer mig, gör nätter sömnlösa, maten smaklös och musiken oväsen. vart är allt jag älskat? vart är jag? hon som kunde skratta så hysteriskt att hon satte skrattet i halsen. hur går man framåt när man vill gå bakåt?

jag måste säga tack själv, tack tack tack. jag önskar bara att det fanns något jag kunde göra för att få känna det igen. dofterna jag saknar, känslan av hud. allt jag saknar. jag saknar. jag saknar. jag saknar dig.

det var sommar, en sommar jag inte hade några förväntningar på, och ändå så skrattade jag miljoner av ballonger och glitter. jag levde, jag gjorde saker jag aldrig trott mig göra, jag upplevde livet i färg. mitt blod rusade av adrenalin, av glädje. musiken klingade i dina lockar och jag såg något jag vägrade se. men när jag spärrade upp ögonen den natten och såg hur åskan tog över och fyllde mig av insikt så dröjde det inte länge till att jag erkände för mig själv att jag var kär. påriktigt. kärlek som smakade sött och var rosa. och det kände jag två år till. jag känner det fortfarande, fast nu är allt grått. en kärlek som inte kan leva men ändå inte kan dö.

Here I am beside myself again
I'm torn apart by words that you have said
and all in all, I know we're falling apart
Where did you run to so far away?

jag saknar dig.

olina

- 13.55

jag läser mig blid på ord som får mig att vilja gå härifrån, men som fångar mig fast och låst. jag ser knappt orden för mina tårar och min yrsel, jag har slutat andas. jag fryser.

jag önskar mig min värld tillbaka.


jag vinglar fram i ett inge-mans-land.


RSS 2.0