- You meant more to me than anyone I ever loved at all

'Cos I don't know who I am, who I am without you
All I know is that I should..

det är inte många timmar kvar nu, av ett år som föralltid kommer vara fastspikat i mitt minne. ett år som jag kommer sakna och tycka det är skönt att lämna. men just nu har jag en klump i magen av den tanken, det känns som att klockslaget kommer ta med sig något betydelsefullt förlorat till minnet. det är som att hålla fast i luft.

Gott nytt år alla fina, alla som betyder och alla därimellan.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Against the grain

Men kan alla rykten gå och dränka sig?

jag var där, jag vet.

THE GIRL IN THE BLOODY SHIRT

- A tempermental widower

vad hände med våra samtal, vart gick dem för att aldrig komma åter? nu finns bara tomma ekon och frågor till irritation. jag saknar musiken vi talade om eller livskriserna vi speckulerade i. jag skulle finna en strimma av lugn i kroppen om du sa *Hej" för att du ville ha en stund av nostalgi och framtidsvision, inte för att ta reda på dåliga saker, saker som ställer mig mot väggen, saker som är högst personliga. för den gränsen expanderades vid ditt "hejdå". jag blir ledsen, för jag tror inte att det spelar någon roll vad jag säger, för du väljer nog att tro på annat håll.

jag vet inte varför jag ändå lägger mig platt, ett hopp om försoning kanske. fast det finns nog bara i mina drömmar, för drömmar blir väl sällan sanna?

spice?

THE GIRL IN DET DIRTY SHIRT

- andetag

tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft att gå ut

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv

jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem

jag har saknat din röst
nu har du en ny
ännu okända nätter ruvar
i väntan på att gryTIDVIS.

- 12.43 27/12-87

Nu har jag inlett min 21a år i livet. Jag har panik, åldersnojja för något jag inte vet varför. Jag iaktar mitt liv hittills och ser lyckliga dagar, men det känns så långt bort. Tiden går så fort. Jag hinner knappt andas och när jag tar andetagen så inhalerar jag salta tårar. Så är fallet med denna dag iallafall. Himmel och helvete, i krig. Om jag bara fick stanna och dö i det varma för att slippa känna kylan när du går. Men jag ska försöka se framåt, skratta med mina vänner. Mina vänner som i denna kväll kommer alla finnas där för min skull, och det känns överväldigande bra.


det är så tyst nu, när värmen öppnat sig med kyla.
 jag saknar.

Carolina Stina Anna Andersson

- Baby Bell <3

" men den idioten tillhör en X som troligtvis har en krypskytt utanför ditt hus redo att döda dig så fort du bara viskar "Y" XD"

Isabell får mitt hjärta att skratta varje gång, ibland ligger jag och inte kan andas av skratt tills min mamma får säga åt mig att skärpa mig ^^


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Lips that need no introduction

klockan är mycket. för mycket. mina ögonlock känns tunga men jag är för envis för att gå och sova. envis för vad vet jag inte, jag gör ingenting, känner inte mycket heller. jag bara är, för tillfället. det ger mig en slags ro som jag vill behålla en liten stund till.

hög på julmust och presentpapper, några gram lättare och insiktsfull.

påväg framåt igen, det känns bra. det känns bra att det finns blickar jag inte vågar möta igen även om det inte finns någon anledning bakom det egentligen. det känns skönt att sitta här tyngdlös och nästan fri. just nu saknar jag dig lite, fast jag vet inte varför. men du gör mig glad.

i morgon ska jag mysa med Marina och den tanken gör mig rysligt glad. sen ska jag äntligen få träffa Caroline på söndag och KLÄ GRANEN!  - den här helgen känns bra, få träffa en ny välbehövd människa för varje dag, kan man begära mer?!

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 19.06

att städa gjorde susen, även fast kroppen inte håller med. mitt sinne känns lite lättare och jag har speckulerat i overkliga händelser och önskedrömmar. jag har nog lyssnat på Tommy Körbergs O'helga natt kanske tretton gånger och sniffat rengöringsmedel hela dagen så jag är i ett ganska bortkommet stadie för tillfället.

undra om julklappsinslagning kan vänta fram till den 23e eller om jag ska smygbörja redan nu. det kliar lite i fingrarna att fastna med tejp, svära åt kanter och skära sig på snörstriparen. presentinslagning är nog bland det bästa som finns!

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 11.23

"Your face it haunts
My once pleasant dreams"


jag hittar ingen väg in i sömnen, timmar av funderingar rundas av med mardrömmar om vad som är förlorat. även om drömmrna är gjord av himelsk sång och änglahår så plågar de mig. jag slår mig, ramlar och vrider runtomkring i sängen tills jag vaknar utmattad och plågad. jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. jag vet inte hur jag ska kunna somna bättre, få sova en hel ostörd natt. eller kunna känna smaken av mat.

jag vill skriva för att på någotsätt bearbeta mig själv, dela upp mig i små bitar av inlägg, för att se vart jag kom ifrån hur långt jag gått. men det känns som att jag har tagit två steg tillbaka, eller snarare två mil. jag vet inte vad det finns kvar av mig att skriva nu. jag känner mig inte glad, jag känner mig inte ledsen. jag känner mig låst.

kan inte någon befria mig från detta? ge mig ett leende som får min kropp att rycka och kittlas. och jag skulle vilja att det var du.


nu är jag fast besluten för att städa, julstäda. jag har dock ont i mitt huvud och i mina armar men jag ska tvinga mig att ordna upp en liten del i mitt liv iallafall. rengöringsmedel och julmusik kanske piggar upp mig.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- 17.10

mit hjärta tickar i takt med klockans slag. jag har gjort något som jag gruvat mig för en tid, nu är det gjort och jag behöver inte oroa mig över att göra det men ändå så skakar mina händer så som de gjorde när jag skrev de simpla orden som jag visste inte skulle bli något problem. men jag vet att vissa saker orkar man inte tänka på, men ändå så känns det hårdare än något. jag önskar att jag bara kunde stänga av, utan tolkningar och tankar på högvarv.

nu är det enda jag ser framemot min födelsedag, nyår och Oasis. stunder framöver då jag får spendera tid med mina närmaste och finaste. jag behöver dem mer än någonsin. förut var det påtagligt, så som man förväntar sig. sen kom en tid av avstängning av hjärnan täckt med skratt. men nu, ja nu känns det som hårdast. en svidande känsla som överväger alla sinnen, en känsla som gör att maten inte smakar, sömnen känns överskattad och tårarna inte syns men känns. jag är en olycklig liten fågel som har glömt hur vinden känns under mina vingar.

<'3

The girl in the dirty shirt

- 22.18

KÖRSBÄRSTE- I wanna open up my heart tell him how I feel

jag önskar att jag kunde släppa spärren jag har och skriva ner allt jag behöver skriva, allt som känns i mitt hjärta. allt som tar upp mina tankar bara för att kunna släppa lite åt det förflutna. jag skriver mycket, det gör jag, men långt från allt jag behöver. jag skulle behöva berätta för någon hur viktig den är, och hur den får mig att känna, men jag vågar inte. jag vågar inte yttra mig längre, för det känns som att det är fel. jag vet att det inte är det och att det bara är mina tankar som hindrar mig. men jag har tagit två steg tillbaka. jag ligger och försöker att inte tänka på de tankar jag tänker, jag försöker att fokusera framåt och ta åt mig de råden jag ger till andra. jag önskar att jag kunde känna det jag vill känna, det som jag känner fast totalt. jag önskar att jag fick älska och älska tillsammans. jag är inte ensam, men det ekar av behov och vilja i mitt bröst. det är inte någon vemsomhelst utan bara han.

om jag kunde älska utan hämningar, le utan att det försvann och inte spilla andetag. då skulle jag nog vara lycklig. påriktigt. men jag kommer nog dit, jag önskar bara att jag kunde dela det med den jag vill dela det med. det som har delats fast nu och sen.

And if this is ever meant to end, then I hope it ends where it began
So hot with love, we burned our hands
If this is ever meant to end, then I hope it ends where it began
So hot with love, it burns our hands

jag vill vara Prima Ballerina igen.

- It's like You were my favorite drug

When we first met
I never felt something so strong
You were like my lover
And my best friend
All wrapped into one

With a ribbon on it
And all of a sudden
you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock
That spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow


And now I feel like, oh
You're the reason
Why I'm thinking
I don't wanna smoke on
These cigarettes no more
I guess that's what I get
For wishful thinkingfortfarande ingen skillnad i hjärtslagen, de bultar så fruktansvärt hårt fortfarande. jag tar mig upp och ur, lurar mig själv att jag är på rätt väg. men ändå så ekar din röst i mitt huvud, fryser mig till is och brinner upp inom mig. att det ska vara så svårt att älska någon.

Carolina


- 13.30

I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at four o'clock in the morning
'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home

Aahh, the sun is blinding
I stayed up again
Oohh, I am finding
That's not the way I want my story to end
I'm safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain
Inside
You're my protection
But how do I feel this good sober?

I don't wanna be the girl who has to fill the silence...
The quiet scares me 'cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation
When I won't remember, save your breath, 'cause what's the use?

Aahh, the night is calling
And it whispers to me softly, "come and play"
Aahh, I am falling
And if I let myself go, I'm the only one to blame

I'm safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?

No pain
Inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?

I'm comin' down
Comin' down
Comin' down
Spinnin' round
Spinnin' round
Spinnin' round
Looking for myself.. Sober

Comin' down
Comin' down
Comin' down
Spinnin' round
Spinnin' round
Spinnin' round
Looking for myself.. Sober

When it's good, then it's good, it's so good, 'till it goes bad
Till you're trying to find the you that you once had
I have heard myself cry
Never again
Broken down in agony
And just trying to find a friend

I'm safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?

No pain
Inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?

I'm safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?

No pain
Inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?

How do I feel this good sober?


- till någon viktig. till någon betydelsefull. något jag tror mig se.

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT


- 12.43

jag finner mig fortfarande oroandes och tänkandes på dig. ibland märker jag det inte, men jag får stunder då jag kommer på mig själv att tänka "hoppas provet går bra" eller "men hur orkade du upp om du var vaken så länge". den här halkan gör mig orolig med. vissa saker kanske inte försvinner så lätt ur en, men det här var det första jag trodde skulle ryka. men jag bryr mig om dig still. en annan tid och kanske en annan plats, men fortfarande samma människor fast olika. ibland blir jag irriterad på mig själv att jag gör det, intalar mig själv att du inte gör det samma och då blir jag barnsligt vrång och förstår inte varför jag gör det. men åandra sidan det spelar ingen roll om du gör det eller inte, ingen som helst roll alls, för mitt hjärta känner det det känner och ingen annan i hela universum känna likadant. och jag tycker att du förtjänar en omtänksam tanke från varenda människa som korsar din väg, så varför inte bidra till det själv. du kanske känner det, men inte vet att det är jag. kanske inte.

i en dröm kanske vi får känna som vi vill.

jag älskar, gråter, förlorar förståndet, saknar och samtidigt skrattar för minnen som finns innanför min hjärnbalk.


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Three months

And I don't know
This could break my heart or save me
Nothing's real
Until you let go completely
So here I go with all my thoughts I've been saving
So here I go with all my fears weighing on me


Three months and I'm still sober
Picked all my weeds but kept the flowers
But I know it's never really over


And I don't know
I could crash and burn but maybe
At the end of this road I might catch a glimpse of me
So I won't worry about my timing, I want to get it right
No comparing, second guessing, no not this time


Three months and I'm still breathing
Been a long road since those hands I left my tears in but I know
It's never really over, no

Wake up


Three months and I'm still standing here
Three months and I'm getting better yeah
Three months and I still am


Three months and it's still harder now
Three months I've been living here without you now
Three months yeah, three months


Three months and I'm still breathing
Three months and I still remember it
Three months and I wake up


Three months and I'm still sober
Picked all my weeds but kept the flowers


det gör ont i mig. ont ont ont. påriktigt. tanken på att du försvann svider och skaver. för allt omkring mig är du, och jag kommer inte ifrån det, även fast jag blundar. det var kärlek, riktigt kärlek. kärlek som du kanske inte riktigt kunde hantera, kanske inte jag heller. jag saknar stunder då tiden stod stilla, då själarna talade för sig själva. en stund av en enda ton, en gitarrsträng, ett skratt. jag älskar fortfarande dig även om jag försöker att inte gå så långt. du var mitt allt, mitt hopp, min inspiration. du gav mig mer än jag någonsin kunnat drömma om, du var du. doften av din hud, solen mot dina lockar, känslan av dina fingertoppar. inget kan mäta sig med det även om det kommer fler. du var speciell, du är fortfarande speciell. jag trodde jag skulle dö, kvävas av mina egna tårar, gå sönder av ett brustet hjärta. men jag lever, jag andas och jag går vidare. mina fötter känns som bly, mitt hjärta skaver och andetagen är tunga, men jag försöker leva. så som du vill att jag ska leva. du kanske inte är redo att tänka på alla solstrålar, allt det som var bra. kanske för att det är för mycket att ta in, för många minnen som kanske skulle skaka om din tankegång eller reta tårkanalerna. men jag vet att du känner dem, även om de ligger i en ask under sängen. jag hoppas du mår bra nu, åtminstone bättre. jag önskar att jag en dag får möta dig igen. då tanken av att fråga dig om en kamera inte känns tung och skrämmande. vi har kommit så långt, med och utan varandra. jag tackar dig för allt, tårar som skratt. jag tackar dig för att ditt skratt bor under mina ögonlock.

saknad och älskad.
tre månader.

Carolina


- AGERA XD

jag trodde att jag skulle få sova ensam lämnad åt väggarnas viskningar igår natt men så blev det inte, tre tappra änglar räddade min natt, min kväll, min ensamhet. det var väldigt mysigt igår med tända ljus hela kvällen med början av en stämningsfull Luciakröning som fortastte skrattades hem till mitt bo där vi skrikandes iaktog ett flyende glas.

Isabell: - JAG VILL LUKTA PÅ KAPPORNA!
Robert: - Vart ska hon?
Jag: - Fråga inte -.-

kom tillbaka...

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT


- 21.36

BLAH!

jag har nog inget mer att säga. det känns som att jag inte har det faktiskt. BLAH!

THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

- Will you keep my heart safe?

du lovade.


RSS 2.0