- Yves Saint Laurant shades in the darkness

Gårdagen var lite spooky, efter att Isabelle hade blivit läst (vilket inte var något vi inte redan visste) så var det min tur och jag satt spänd inför vad som skulle kunna tänkas sägas om mig eftersom Isabelles läsning var så mitt i prick. Tji fick jag! Jag som hade förväntar mig optimism och fluffiga små moln slogs ner rätt snabbt från min häst då korten i princip sa att mitt liv stod stilla, att det här var en mellanperiod och att jag bara skulle avvakta och se, även att jag inte ska fokusera på vissa saker som vanligtvis skulle kunna sluka mig, för att undvika en personlig katastrof. Haha. Ja, vad säger man? Vissa säger här redan nu att det bara är bluff och båg hela skiten och att jag är dum som ens såg framemot det. Jag tror dock att det är en vägledning. Den som följer tarot, horoskop och annan new age-filosofi, till pricka kommer sällan långt tror jag, men faktiskt så känner jag att det här var som en nyttig liten spegel. Som om ingenting kan gömma sig för alltet eller en själv, jag har sidor hos mig jag gömt och glömt som jag helst vill lämna där med. Det sa korten med. Det finns så många andra sätt, och jag vill inte använda mig av mina gamla, jag vill gå en nyttigare väg. Jag väljer att ta med mig dessa varningar och vägledningar men ändå använda mig av vad korten om min inställning till det säger, optimism!

Jag tycker om mitt liv och är förväntansfull om vart det är på väg, jag vet att ännu bättre saker väntar mig. Nu blev jag dock sugen på att damma av mina egna tarotkort. Haha.

I övrigt så hade jag kunnat slå vad om att det var världens finaste krispväder ute med sol och lockande knarr, innan jag drog upp rullgardinen. Grått och trist. Men vet ni vad? Med hjälp av Those dancing days och Carolines nya desktop så känner jag solen även fast den gömmer sig!


lovie-dovie!

Carolina.

- Hold youJag sitter hemma nu efter en himla fin och rolig helg. Jag må suga på bowling men jag är en himla fin tjej, våfflor kan jag iallafall göra med bravur. Nu är jag dock sjukligt rastlös, som tur är så finns finaste Isabelle som stillar mitt behov och tar med mig på kaffe-på-donken och planerar in ett tjejlan snart. Tid är ingenting.

Jag tänkte skriva något klyftigt och smart, om hur jag skulle vara så himla effektiv och hurtig i veckan men nu kommer Isabelle för att hämta mig till en tarotkväll at mamma Dannebrants house!

PUSS

- 00.09


Sail!

This is how I show my love
I made it in my mind because
I blame it on my A.D.D. baby

This is how an angel cries
I blame it on my own sick pride
Blame it on my A.D.D. baby

Sail!
Sail!
Sail!
Sail!
Sail!

Maybe I should cry for help
Maybe I should kill myself
Blame it on my A.D.D. baby

Maybe I'm a different breed
Maybe I'm not listening
So blame it on my A.D.D. baby

Sail!
Sail!
Sail!
Sail!
Sail!

La la la la la la oh!

La la la la la la oh!

Sail!
Sail!
Sail!
Sail!
Sail!

Sail with me into the dark
Sail!
Sail with me into the dark
Sail!
Sail with me into the dark
Sail!
Sail with me, sail with me
Sail!


AWOLNATION – Sail

Carolina.

- Cosmic girl

Jag trodde nog aldrig att jag någonsin skulle pröva på en välkänt koncept som discobowling. När jag var liten var det det coolaste jag visste med alla färger och alla filmmänniskor på 80-talet, sen blev jag tonåring och mittimellan-åldern, då var det det töntigaste jag tyckte man kunde utsätta sig för. Men nu, ja nu är jag i extas! På fredag så får jag åter igen bevisat för mig själv och mitt sällskap, som för övrigt kommer vara skitnytt det med, att jag är totalt värdelös på bowling och antagligen kommer behöva de där silverormarna man drar ut för barn. Men vad gör det i neonljus och berusande drycker?!Jag hoppas allt är i starka neonfärger!


Jag tänker mig det som det här Jim Sturgess – I've Just Seen A Face

Det här var som en perfekt avrundning på en dag fylld med roliga besked och nyheter.

Carolina.

- Life as we know it

DAGENS:

Humör: Än så länge är humöret uppe.
Planer: Springa ner på macken och köpa cigg, bestämma ett bra nagellack - kan ta ett tag med min beslutsångest, browsa internet efter jobb medans det torkar, vika kläder som jag tvättade i måndags, fundera över livet ni vet.
Lyssna på: Vila-listan.
Artist: Alex Clare.
Tv program: Top Model.
Bästa: Lönen.
Blogg:
Ingen speciell idag.
Väder: Gråmulet med hoppfulla sprickor, jag tror mig se isblåa strimmor blandas med ljusgult och puderrosa.
Gjort: Vaknat, druckit kaffe, lyssnat på musik, betalat räkningar, insett att allt jag vill ha på Nelly.com är bara de dyra sakerna.
Beroende: Kaffe och cigaretter
.
Känsla: Längtan.
Sämsta: Arbetslösheten, värken, saknaden, frustrationen.
Klädsel: Just nu, tragiskt.
Mat: Tom mage, fast efter det här ska jag koka gröt.
Frisyr: Nytvättat och vågigare än vågigt.
Citat:
Saknad: Caroline, Thomas, Frugan och Marina.
Vän: Ingen vill vara min vän idag.
Plats: Hemma.
Pryl: Bankdosan.
Minne: Jag har inget speciellt minne förtillfället, förutom muskelminnet då. Jag tänker mer framåt.
Längtan: Helg.
Köp: Mobilpengar.

Carolina.

- 17.35


Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världens hunger samlad i mig

Carolina.

- Disarm


Åka bil när det är mörkt med åka-bil-på-kvällen-musik och morgonkaffe i sängen är saker som gör mig lyckig.

Carolina.

- Efterlyses/Önskelista

Har någon sett något av dessa plagg/skor/accessoarer? LET ME KNOW:


Kjol utan rysch dock och en enkel skjorta


Top med större krage, se ovan, helst i vitt eller puderrosa


The little black dress.


Röd välsittande kavaj, gärna med något snyggt silkestyg som fodring, och gärna åt det mörkare hållet.


Just den där skurningen, färgen, bältet.


Metallic-klänning med långa ärmar, med iallafall 1dm mer tyg än på bilden.


Örhängena - ja tack!


Hela outfiten, gärna håret också tack.

MVH Carolina Andersson.

- She's a fire in my soul that's burning out of control


I just wanna set you on fire
So I wont have to burn alone
Then you
Then youll know where
Im coming from

Carolina.

- 20.27

Peppen av att ha börjat strukturera något som ännu inte har inträffat. Envisheten att ge mig själv det jag förtjänar, och back-up:en som kommer hålla mig över ytan åtminstone. Jag har satt upp klara mål och sover med min kalender som ska vara min bästa vän i år. Än så länge så är det väldigt många blanka rader med något ynkligt "diska" eller "vattna blommorna" ingraverat, men snart så. Då ska den vara fylld med möten och viktiga måsten. För det är viktigt för mig, att ha rutinerna levande för att lågan ska hålla sig uppe. Att stunder som denna ska vara en välförtjänt belönande under en effektiv dag. Även om dagarna till en början kanske bara är fyllda av just disk eller något annat trivialt. Funderar även på att ta någon distanskurs bara för att vara på G.


Carolina.

- Kiss my elbow


Carolina.

- 21.59


Helt plötsligt blev allting riktigt farligt.

- Innan sömnen kom till stan


Russian Red – Kiss My Elbow

Carolina.

- What's going on?


Jag har åtminstone lärt mig vad som är rädsla och hur jag uttrycker det.

Ikväll är jag bjuden på middag hos la familia nr2, Frugans familj alltså. Det ska bli riktigt jäsigt för att uttrycka mig i hennes vokabulär. Vin, skratt och störtskönt häng. Lite gos med adoptivhunden hoppas jag på med, annars går jag hem! I morgon blir det lite äventyr med. Den här helgen tror jag kommer vara en sådan som man mäter helger efter resten av året. Dock har jag lovat mig själv att vara mer produktiv och on fire i år, så lathunden igår som inte gjorde ett skit mer än att ligga ner får sig en rejäl dänga idag. Här ska det vara produktivitet för fulla muggar, vare sig min kropp vill det eller inte.

Det här med rädsla. Det är räddharen i mig som avskyr förändring, men bara för att det är så otroligt läskigt. Carolinan gillar det faktiskt, hon är nyfiken på vart handlingarna kan ta mig. Utan tvekan så finns lyckan någonstans där, måste bara hitta rätta spåret liksom. Men jag vet att ett steg i rätt riktning är att släppa spärrarna och våga chansa.Carolina.

- Kom och håll om mig

Det är helt otroligt att jag kan njuta av ledigheten när jag vet att den alldeles för snart blir permanent, men det gör jag faktiskt. Solen ler mot mig, nybryggt kaffe och musik, behöver jag säga mer? Det är en såndär perfekt dag för det underbara ingentinget, de små vardagsmiraklena. Solen, den bitande kylan som smyger upp på en, sömnen som ligger över stan och det faktum att det är väldigt mycket helg den här helgen. En bästispromenad, en heldag i sängen med någon fin, ritande och skapande. Det lugna ingentinget. Jag älskar det.

Men jag ska faktiskt göra nytta idag med. Skriva om CV:n, städa lite. Men först ska jag lata mig så mycket jag bara kan. Lite mer kaffe och lite pinterest, jag ska nog ställa alarm så jag inte tappar tiden som jag alltid gör på den sidan.


Carolina.

- 23.55

I feel warm
Here in my head
I feel warm
Here in my chest
I feel warm
Locked in your arms
I feel warm

Carolina.

- Tension

Året hade väl kunnat börjat bättre kan tyckas. Nog för att jag är ledig och fick sova länge, vilket jag gjorde och det har varit väldigt skönt att bara vara. Men ångesten har legat tryckande. Jag vaknade med bara en tanke, om två veckor är jag arbetslös igen. Stressen över det här har legat tryckande över mina axlar hela hösten men jag har inte kunnat uttrycka mig om det, mer än de allra närmaste. Nu är det inte hemligt längre och jag gissar på att varje dag nu i två veckor kommer vara ett ständigt jäkla påminnande om det. Utförsäljning, kunders blickar och medömkande, stämningen om slutet. Jag har panik pickande på insidan, och alla delar i mitt liv pressar på. Att jag ska vara glad för vissa saker, att jag borde känna en varm och bubblig känsla inom mig. Ibland kommer den men stressen över att jag måste känna, att jag måste veta drar bort den. Allt jag känner är stress, oro och ångest. Det blir bara för mycket. "Det löser sig" är inget hållbart argument, allt löser sig men det är bara jag som kan lösa det. Jag måste hitta ett jobb, leta och få ut mig där i systemet. Jag vill bara ha ett jobb jag trivs med i första hand. Söka varenda jobb jag kan tänka mig innan jag måste söka jobb jag inte ens vill slänga en ansökan till.

Jag vill börja leva mitt liv. Inte för att jag inte lever det i skrivande stund, men jag vill ha trygghetens grunder för att ta nästa steg i livet. Jag känner att hon på insidan växer men det gör inte mina levnadsvilkor. De omkring mig växer och upplever nya steg i livet men inte jag. Jag vill slippa tyngden och oron över ekonomin, jag vill betala av mina skulder och börja spara. Jag vill ha en egen lägenhet där jag finner min fristad, där jag kan släppa kontrollen och där med, in kärleken. Jag känner mig instängd och under hjärnans kontroll. Mitt känslo-jag får inte ta plats för jag måste hela tiden tänka ett steg före.


Ibland blir pressen för tung för att bära. Ibland får man tänka på enbart sig själv. Ibland får man ligga ner och känna ingenting.

Carolina.

- Årskrönika

Varje år mer eller mindre så är det på sin plats att man knåpar ihop en resume av det gångna året. För vem kan man undra, ja inte vet jag men det är ganska kul för en själv. Man hittar oftast minnen man helt glömt bort, de små men ovärdeliga guldklimparna. Jag minns saker i bilder, och musik, jag är förbannat känslig för musik! Så här kommer den, min årskrönika.

Nyckeorden för 2011 är jobb, bio, kära återseenden, temafester och Veronica Maggio.

Januari


Året började med en spontan resa till Örebro med min fina när hon skulle tillbaka efter jullovet. En vecka av jobbsök, mys, sex and the city och kära återseenden av gamla klasskamrater. Fint som snus! Väl hemma igen så började pole dance:en igen, glad liten rackare var vad jag var. Jag hängde mest med Isabelle och Fia hela dagarna. Månaden avslutades med en grym och full kväll på CH där Klubbpepp nästade med ett Bondtema.

B.o.B – Airplanes - Feat. Hayley Williams of Paramore
Rihanna – Fire Bomb
Rihanna – Te Amo
Nickelback – S.E.X.
Nickelback – Figured You Out
Paramore – My Heart
Blue Foundation – Eyes on Fire


Februari


Februari fortsätter på med ett superhjältetema på Klubbpepp så jag och Maria går all in med trikåer och lösögonfransar, en helt normal utekväll. Jag och Fia jobbar på Ingrids systers bröllop med att servera och blanda drinkar, "En GT tack" får en helt ny innebörd. Jag och Isabelle spenderar många frukostar tillsammans framför Days of our life, gör pannkakor och åker till Bollnäs.

Royal Republic – Tommy-Gun
The Presets – Are You The One?
Melissa Horn – Sen en tid tillbaka
The Killers – Mr. Brightside
Kent – Socker
Def Leppard – Pour Some Sugar On Me


Mars


I mars började jag min praktik på Finess Blommor igen. Jag och Frugan fyllde på vårat internskämt förråd och la på oss ett riktigt hälsingemål. Vi hade fler temafredagar än någonsin. Mitt därimellan åkte jag ner till Stockholm för att provjobba på en blomsterbutik och träffa min lilla Lars. En snabbvisit som inte ledde någonstans alls. Lite sådär onödig men jag fick träffa Lars och blev en erfarenhet rikare. Jag var på en garderobsfest hemma hos Lembrant's och träffade människor från det förflutna. Jag och Maria förevigade ett polepass och sen åkte jag ut i skogen för att fira Cricke med ett Vilda Västern-tema. Träningsvärk och korsett blandat med alkohol är inte nyttigt för luftvägarna.

Katy Perry – Firework
Familjen – Det Snurrar I Min Skalle
The Killers – Mr. Brightside
Jessie J – Do It Like A Dude - Explicit Version
Veronica Maggio – Jag kommer
Armand Mirpour – I Am A Volcano
The Beach Boys – Wouldn't It Be Nice
Bob Hund – Tralala Lilla Molntuss, Kom Hit Ska Du Få En Puss
All Time Low – Stella
Lars Winnerbäck – Ett sällsynt exemplar


April


Man blir ju alltid lite snurrig när vårsolen stannar längre och längre, och 2011 var inget undantag. Fia fyllde år och det firades hemma hos Ingrid med kakkalas och fina tjejer, sen tog jag frugan och Axling en sväng på bar backe ut till E-center. Frugan och jag fortsätter våra eftermiddagar på Finess med att skratta och små lekar för att frödriva tiden, här någonstans börjar jag inse hennes rysliga tävlingsnerv och att hon är en dålig förlorare så som jag en dålig vinnare. Marina kommer hem en sväng från gnällbälter och vi får ett ryck en Donkenkväll att åka ut till Ljusne för att jag ska få pröva köra bil för första gången. Vilket jag gjorde med bravur! Sedan trotsar tre tappra det faktum att april inte är så varmt när solen avtar och har takfest. Helt plötsligt så var det påsk. Fina människor kom hem och firade in påsken med mig på diverse gräsmattor. Jag målar igen och helt plötsligt slår vädret om och det blir högsommarvärme. Sista april firades med ett glädjande beslut och fint mys med lillasyster.

Bruno Mars – The Lazy Song
Maskinen – Segertåget
Veronica Maggio – Jag kommer
MGMT – Kids
The Cure – Friday I'm In Love
Markus Krunegård – Jag är en vampyr
Duck Sauce – Barbra Streisand - Radio Edit
The Killers – Mr. Brightside
Kent – Halka
Kent – Kräm (så nära får ingen gå)
Rihanna – S&M
Those Dancing Days – Hitten
Fiction Plane – Cigarette
Movits! – Äppelknyckarjazz

Maj


Jag och Frugan firar ett årsdag, det vill säga dagen då vi insåg att vi skulle vara vi. Så kärleksfullt. Ett år sen vi första gången klippte studentband en hel eftermiddag men hade så fruktansvärt kul! Sen var det åter dags för lite Klubbpepp i samband med Views release, i ett tema som passade mig utmärkt - The factory '67. Jag spenderade en helg i Sundsvall och hälsade på bästa Johan. Kubbskämten började komma igång på riktigt runt den här tiden och jag har nog aldrig ätit och mått så bra av kubb som då. Jag spenderar mycket tid hos pappa för att hjälpa honom packa inför hans flytt till Östersund. Det blir takmys och galen bilåkning under crusingen, som finns på film, bara så ni vet. Frugan fyller år och det firas med pompa och ståt hemma hos familjen nr2. Även hennes sista dag på Finess Blommor, med vaniljsås. Månaden avslutades med att min alldeles egna Caroline kom till Sverige och jag var helt plötsligt lite nervös för att träffa henne.

Katy Perry – Teenage Dream
Nickelback – Shakin' Hands
Katy Perry – E.T.
Foo Fighters – Walk
All Time Low – Damned If I Do Ya, Damned If I Don't
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio – Välkommen in
Timbuktu – Resten av ditt liv
Timbuktu – Dödsdansen
Robyn – Indestructible (Radio Edit)
Lena – Taken By A Stranger
Foo Fighters – Rope
Movits! – Äppelknyckarjazz
The Kinks – All Day And All Of The Night

Juni


Den 1a juni gick studsade jag med solen till jobbet. Ja, till jobbet, mitt jobb, med nyckel i fickan som ledde till dörren på Finess. Min första riktiga dag på Finess. Den kvällen firades med Frugan på rockskoleavslutningen och CH där det bestämdes en roadtrip. Jag gjorde min första brudbukett på ett år och med ett bra resultat. Tidig studentfest för Fille och takfest med följande Klubbpepp i långklänning, dans och sol. Syrener har inte doftat så gott sen skolavslutningarna i lågstadiet som de gör nu och solen är min vän. Den helgen avslutades med den inplanerade roadtripen med främlingar. Min lillebror blir 11år och jag förstår inte hur snabbt alla år kan ha passerat då jag fortfarande minns första gången jag såg honom. Studenterna fick en grå och kall avslutningsdag och jag höll på att förfrysa händerna där jag stod och sålde rosor på gatan. Balen å andra sidan var solig och varm, jag och min kärlek njöt av att det här bara var början av en fin sommar. Midsommar spenderades med min familj och jag levde i mina chinos jag hittade hemma hos frugan. Juni avslutades med att jag flyttade in en vecka hos Lembrant's för att vara kissevakt när de söp skallen på P&L.

Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Inga kläder
The Smashing Pumpkins – Disarm
All Time Low – I Feel Like Dancin'
Håkan Hellström – Ramlar
The Killers – Mr. Brightside
All Time Low – A Daydream Away
Carla Bruni – Quequ'un M'a Dit
Hall & Oates – You Make My Dreams


Juli


Juli kommer och det gör Peppe med! I en hel vecka får jag rå om henne och det spenderas tretid och fest. Med olika meningar. Det känns precis som vanligt fast annorlunda. O-ringen går av stapeln i Söderhamn i år och det innebär en stad fylld med turister och rotsnubblare som jag och Frugan inte kan likna något bättre än älgar. Jag blir förälskad i Henrik Fexeus, jag både läser och lyssnar på honom. Flera kvällar spenderas i Mohed och jag och Marina kör på 16årsnostalgi. Jag äter massvis med glass på jobbet och kämpar för att få ihop en hel samling av färgglada plastskedar, jag får fortsätta med det sommaren 2012. Jag och frugan tar en varm hallonpromenad i slutet av månaden och inser att det inte var den ständiga kontakten på Finess som synkade våra hjärnor utan att det bara var så.

Eric Amarillo – Om sanningen ska fram ( Vill du ligga med mig?) (Clubedit Radio)
John Mayer – Dreaming With A Broken Heart
John Mayer – In Repair - Acoustic
Katy Perry – Thinking Of You (Acoustic Version)
Adele – Turning Tables
Veronica Maggio – Snälla bli min
Melissa Horn – Hanna
Kent – Töntarna


Augusti


Det festas en hel del under sommaren och augusti är inget undantag. Söderalafest och muu-fest står på schemat. Jag unnar mig en hårmakeover och blir kallad Veronica Maggio månaden ut. Mest av Malin. Jag har sommar i kroppen och följer bara med. På det mesta faktiskt. Fast samtidigt känner jag mig så delad, jag känner höstens vindar redan nu och är lite skakad mot slutet. Jag vet att beslut måste tas. Jag firar den årliga lyskvällen på riktigt, som man bör, ute i skärgården med Frugans familj. Där någonstans mitt i spenderar jag en regnig kväll hemma hos Isabelle med henne och Robin. Vi dricker vin och ser en oroande sida hos Isabelle som i chocktillstånd över regnet utbrister att det är det värsta i hela hennes liv och att hon aldrig har sett så mycket regn. Jag och Robin ligger vridna i skrattkramper.

Katy Perry – Thinking Of You (Acoustic Version)
Adele – Turning Tabels
Eartha Kitt – My Discarded Men
Guano Apes – Open Your Eyes
RUN-DMC vs. Jason Nevins – It's Like That
Queen – Another One Bites The Dust - 2011 Remaster
Melissa Horn – Vår Sista Dans
Norah Jones – I've Got To See You Again


September


Jag börjar dansa igen och köper mig en alldeles egen stång som jag får vänta på alldeles för länge. Jag känner mig taggad på jobb och färg, och att jag installerade Spotify på jobbet. Livet har återgått till det lugna efter sommaren. Det rycks upp av en heldag på Glasögon City med massa tokigheter. Jag bakar en massa scones och åker på inspirationskväll i Gävle. Jag och Maria är taggad på mossa!

Katie Thompson – What Turns You On
The Pretty Reckless – Make Me Wanna Die - Kick Ass film version (inc' dialogue)
Rachel Sweet – Please, Mr. Jailer
Melissa Horn – Innan jag kände dig
Dorothy Moore – Misty Blue
City and Colour – Silver and Gold
City and Colour – O' Sister
Florence + The Machine – Shake It Out
Rachel Sweet – A Teenage Prayer
James Taylor – Carolina In My Mind
Adele – Don't You Remember
Jessie J – Who You Are
Natasha Bedingfield – Wild Horses

Oktober


Efter en lugnare än lugnast period så kom oktober som en partymånad i sig. Den började med att min efterlängtade stång kom. Kärare än kärast kan man tycka. En del av mig var arg, ledsen och besviken, medans den andra var glad och lätt.  Jag blev bjuden på cirkuskalas hos födelsedagsbarnet Ingrid och alla var så fantastiska. Min barndoms alla lådor levererades till dörren och jag åkte tillbaka 15 år i tiden. Morfar fyllde 80år och hela släkten med allt vad det innebär samlas för att fira honom. Jag får upp stångjäkeln efter mycket svordomar och är lyckligast i världen. Jag ändrar mig tvärt och vill visst klä ut mig lite mer och gå på fest. Jag ändrar mig även på plats om hurvudare krogen är en bra idé på Halloween eller inte. Jag har en morgonlista på spotify som gör mig glad och en vana att samtala med någon varje dag. Jag köper en blomma bara för att för första gången i mitt liv. Stort.

The Raconteurs – Carolina Drama
Rihanna – ROCKSTAR 101 - Explicit Version
Rob Zombie – The Devil's Rejects
Marilyn Manson – If I Was Your Vampire
Lily Allen – Knock 'Em Out
Queen – I Want It All / We Will Rock You Mash-Up - Sucker Punch: Original Motion Picture Soundtrack
Florence + The Machine – Shake It Out
The Streets – Fit But You Know It
The Kinks – You Really Got Me
The Kinks – All Day And All Of The Night
The Kinks – A Well Respected Man
Timbuktu – The botten is nådd
blink-182 – What's My Age Again?
Alice Cooper – Not That Kind Of Love

NovemberJulen kom tidigt till mig. Alla julkänslor började någonstans här i november. Mysstämpeln. Mitt pensionärshjärta började banka och jag uppskattade stilla hemma kvällar med mamma eller Frugan till Så mycket bättre. Någonstans här började en relation slå rot och bli verkligehet med även fast jag inte hade någon aning om det. Vi gjorde jul på jobbet och jag lyssnade på julmusik redan nu. Jag tog en riktig chans och åkte ner till Gävle, som avslutades hemma hos Cricke och Ella med Linus, och bästa vännerna Magnus och bäbiskissen.

The Boppers – Puss och kram
Performed by Jennifer Hudson;Dreamgirls (Motion Picture Soundtrack) – Love You I Do
Oasis – Songbird
Paramore – My Hero - Electronic Mix
Laleh – Ängeln i rummet
Neverstore – On your side
Timbuktu – Det gör ont
3OH!3 – Starstrukk (feat. Katy Perry)
Beyoncé – Best Thing I Never Had
Laleh – Alla vill till himmelen men ingen vill dö
Timbuktu – Kom och håll om mig
Tom Waits – I Hope That I Don't Fall In Love With You
AWOLNATION – Sail
Blindside – Silence
Tiger Lou – Like you said
Wheatus – Teenage Dirtbag - Original Version

December


December, som i övrigt gick fortare än någonsin, bestod mestadels av jobb, jobb och åter jobb. Därimellan hann jag med att gå på mitt livs första riktiga dejt, baka i uppsjö, speedpyssla och knåpa ihop små julklappar från hjärtat snarare än plånboken. Jag fick äran att klä Söderhamnslucians krona men även Östra skolans luciakrona. Jag har förklarat hur man sköter en amaryllis kanske 18279837934 gånger och haft en fejkat leende när jag säger att tomtar visst är himla gulliga och att jag absolut skulle bli glad om jag fick en i julklapp. Jag har varit nervös över att göra en kistdekoration men fått massvis med beröm för den. Jag har dansat så mycket jag har förmått mig att orka mellan jobbet. Jag har varit på jobbet till strax efter tio på kvällen och jag har återigen förundrats över folks framförhållning. Jag har fått otroligt mycket fina julklappar som jag inte alls har förväntat mig att få och jag har aldrig varit så utmattad i hela mitt liv. Men åh så kul jag har haft och känner mig otroligt nöjd över det fina hemmalivet jag har valt istället för galna utekvällar. Jag har haft fina kvällar och mysiga mornar, jag har lyssnat på musikhjälpen och spelat Beserwisser. Jag har känt mig allt man kan känna sig på en och samma gång. Stressen har satt sig på lilla hjärtat men jag försöker bara följa med och uppskatta det lilla för stunden. Jag fyllde år och fina tjejor kom för att fira mig och jag hade mitt livs första olediga födelsedag. 2012 ska jag ha storkalas så det verkligen känns att jag fyller år. Gårdagen valde jag att spendera med min familj i all nykterhet och det är det bästa beslutet på hela året. Vi skrattade som aldrig förr och jag fick gå och ha mensont utan att jag skulle kunna stressa upp mig över det. Vi skålade i alkoholfritt bubbel och det klassiska talet på tv efter att ha spelat monopol hela kvällen.

– Alex Clare "Hold You" : Bands In Transit
Dashboard Confessional – Currents
Sugababes – Push The Button
Sugababes – Freak Like Me
Britney Spears – My Only Wish (This Year)
Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You
Tommy Körberg – O helga natt
Mikael Wiehe – Jag ropar ditt namn (Calling Your Name)
Korn – Narcissistic Cannibal - feat. Skrillex & Kill The Noise
Timbuktu – Kom och håll om mig
Laleh – Snö
AWOLNATION – Sail
Korn – Get Up! - feat. Skrillex
Korn – Let The Guilt Go - Explicit

2011 var så mycket mer än vad minnet och ord kan beskriva. Allt jag kan säga är att jag kan se tillbaka på det med ett leende och några pirr i magen. Musiken var väldigt viktig det här året, antagligen viktigare än förra. Jag känner vårens dofter och värme varje gång jag hör Jag kommer. Jag hoppas innerligt att det här året kommer bli minst lika fantastiskt och inte lika ostabilt. Jag ska vara mer rak och öppen med vem jag är och vad jag vill, jag ska inte tänka så mycket utan lämna plats mer åt vad jag känner istället. Gå mer på magkänslan istället för att skjuta undan den som jag har tränat upp hjärnan att göra. I år ska jag bli vuxen på riktigt!


Carolina.

RSS 2.0