- 13.04



"I can't wait till that day I wake up next to a guy that just look at me like I'm the whole world"

True that.


Carolina.

Kommentarer
Postat av: Ida

Ååh vad roligt med an massa tips, gullig du är!



Älskar lastnightstrash, den är verkligen värd. Hennes blogg kommer jag garanterat att läsa regelbundet :D



Gasolinsagor och vakentimmar känns en aning för svävande och poetiska för mig. Men jag kan tänka mig att jag skulle kunna fastna i båda de bloggarna om jag satt uppe sent en natt och bara läste och läste.. Brukar få en speciell känsla när jag är uppe senare än jag borde och har lätt att fastna i något och de bloggarna känns som något jag lätt skulle fastna i en sådan natt.



Kenzas blogg brukar jag läsa ganska ofta, men jag tycker att den lätt blir lite trist. Bilder på vad hon har köpt och på hennes outfits gillar jag skarpt. Men som sagt, det känns lite tråkigt för det handlar inte om något speciellt - hon shoppar, festar, fikar med en vän, åker utomlands och är med hunden.. Man får aldrig riktigt veta något personligt. Och en sak som jag faktiskt stör mig på är att hon tror att hon är så fruktansvärt rolig och att hon har världens bästa humor bara för att hon skriver "jag rapade" lite då och då. Haha, bra sak att störa sig på ;)



Fokis blogg har jag testat att läsa några gånger, men aldrig riktigt fastnat. Som du sa, det är nog inte riktigt JAG. Haha, du kan dina grejer.



Och nevnarien känns som en blogg jag tror att jag skulle kunna kika in på nån gång ibland.



Tack igen för tipsen, det var jätteroligt.

2010-04-11 @ 22:36:21
URL: http://crashcourse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0