- 12.58

"They were supposed to say I'm sorry, I love you' not 'You're dead, let's disco!"

Jag såg nyss klart på SATC-avsnittet då Mirandas mamma dör, och massor av känslor och minnen flög över mig. Minnet över att det inte finns något rätt ord att säga för att ta bort någon annan smärta. Jag önskar att det gick.

Carolina.

Kommentarer
Postat av: Ida

Sv: Hmm jag tycker om många olika sorters bloggar men jag har en hel del önskemål :P



Den måste vara bra skriven (åtminstone någorlunda) - stavning, upplägg osv. Den får gärna vara skriven med lite humor, men inte så man känner att personen verkligen försöööker vara rolig. Jag tycker om bloggar med enbart text om de är välskrivna, men jag älskar också bloggar med mycket bilder. Speciellt bilder på kläder och sånt som har med stil att göra, såna bloggar som man känner sig inspirerad när man läser. Det får inte bli tråkigt och enbart handla om just den som skriver bloggens personliga situation, tex hur det går i skolan, att personen är sjuk osv. Men självklart är det roligt att få veta personliga saker ibland så det känns som att man nästan känner bloggaren. Att uppdatera ofta är också ett stort plus.



Hehe nåra krav där ;) men bloggen behöver såklart inte uppfylla alla de här kraven, men gärna något eller några. Svårt att hitta såna som man fastnar för tycker jag.

2010-04-08 @ 20:31:43
URL: http://crashcourse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0