- I wanna hold you but I better not touch

Galet bra gårdag! Det måste göras om snarast.

Sol. Öl. Sugrör. Penisöppnaren. Cigg. Solglasögon. Dansa. Lamm. Champagne. Spinga för att kissa. Hemlighetsmakeri. Sexsnack. Nostalgi. Melongodisar. Filtar. Kaffe.

Det började med att jag och Anton satt på morgonen och konstanterade att det vore jäkligt gott med öl. Sen ringer Isabell och säger att det ska firas någon uppe på berget och vi borde vara full och galna. Då var det bestämt och jag gav mig iväg på öljakt. Tanken på att faktiskt få göra det jag längtat efter i två veckor gav mig sjukt med energi så jag var som en duracellkanin på speed, glad och pepp. Musik på högsta volym och fix, sen kom Anton och vi gick för att möta upp Jocke och Ellen. Vädret som hade gjort mig nervös under dagen, med svarta moln och regn, slog om till toppenväder med sol och värme - ren lycka! När vi väl hade tagit oss upp för helvetestrapporna till berget, vilket inte är det lättaste när man hostar och pratar i telefon, så möttes man av en gladare än gladast Isabell och vi tog plats på stenarna och hade våran egen förfest innan vi gav oss in i djungeln av folk. Sugrör, melongodisar och champagne. MUMS.

Sen tog alkoholen fart, då var det hoppandes hit och dit bland stenar och folk (det är ett under att vi inte ramlade och slog ihjäl oss). Jag hittade nattpicknickarna uppe vid tornet så jag slog mig ner hos Annapanna och Fiamaria. Mycket trevligt, jag och Fia låg och myste i solnedgången. Snack om lamm och vad man borde och vad man inte borde men borde iallafall. Det var tema solglasögon och alla glassade i sina brills enda in till natten. Jag och Isabell gjorde ett fyllesamtal till Marina för att påminna henne om våra Muu-årsdag, så stod vi där och muuade högt och tydligt med en muuande Marina på andra änden. Bara en massa trevligt soft folk, och mitt i smetet ser jag någon som jag trodde mig aldrig se igen - Anna. Alltså min Anna, hon som var och är en av mina äldsta vänner. Vi stod där helt mållösa och jag kände klumpen i halsen, minnen flög omkring och vi bestämde att nog ska vi ta en fika på tisdag. Bra. Lycka, det gjorde kvällen fulländad.

Sen blev det dags att gå vidare, dags att möta Marina och Natasja! Det tog ett tag att ta sig ner för trapporna, men det gjorde inget för vi mötte en snygg Marina och det blev kramkalas. Nere på Flinken stod en glad Natasja som övertalade Ante att åka karusell. Skrikit och klart, så gick vi på ciggjakt åt Ante. Vi hittade kaffe och kakor, mycket bra. När vi kommer till Muskan så kommer nästa oväntade människa - mitt ex Erik. Han bjuder in mig på Muskan och kvällen svävade i världens fart när jag och Ante väl börjat dansa. Det blev stängningsdags och jag mötte upp Anton sen blev det en vinglig väg hem. Slocknade direkt när huvudet nuddat kudden.

Kvällen blev inte som min hjärna hade tänkt att den skulle vara men det kan nog vara så att den blev sjukt mycket bättre ändå.


THE GIRL IN THE DIRTY SHIRT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0