- you make my heart feel like strawberrypie

ännu en helg har passerat, och nu är bara tystnaden kvar.
sekunder av minuter av känsla.
ingen vet hur du känns inuti mig.

You never deserve any of the poo I unload on you. 

<3

/Carolina

- stänga ute, stänga inne

jag behöver blogga, skriva av mig ord som egentligen inte existerar. tankar och hjärnvirvlar cirkulerar och gör mig yr. inget av allvar eller svidante gift, bara ord som egentligen inte existerar. jag vet inte ens vad det bara känns, bra eller dåligt vem vet. jag tror det är bra som möter det dåliga eller tvärtom, i ord som egentligen inte existerar. en tomhet, en längtan, en saknad. en oro, inte i samma mening som längtan om saknaden.ett samtal, en vän. en vän där geografiska avstånd inte har någon betydelse. en tröst.
allt jag behövde för att komma på fötter.
nu är det bara saknaden av kyssarna som finns kvar.


/ Carolina

- Olina, you should make a cheescake.

JA DET BORDE JAG!


learn to kiss the thought


<3

/ Carolina

- Merci beaucoup

Hemma igen från Hultsfredsfestivalen, ett minne för livet. <3

Två dagar har gått utan något som helst vettigt gjort. Kanske kloka ord och kreativa tankar, men inget konkret resultat. Rastlöshet och orkeslöshet har låst min kropp att göra något annat än att sitta här. Jag tänker mycket med. Det är sommarsoliga dagar i mitt sinne med en underton av moln, men inget att oroa sig för. Ena stunden så ligger jag fnittrandes på golvet och håller på att pirrar sönder medan det den andra sekunden har slagit över till rivande saknad. Men det hör väl till.
The time for sleep is now
It's nothing to cry about
Cause we'll hold each other soon.
Jag vill sniffa, jag vill hålla hand, jag vill ha det som förra veckan plus sexet. Jag vill älska lika mycket som mitt hjärta gör.

Jag försöker mig på tafatta försök till att vara estetisk, men jag lyckas aldrig. Vem jämför jag mig med egentligen? vem skulle jag kunna jämföra mig med? Nej, just det. Ingen. Jag är bara jag så som någon annan är någon just den. Jag kan mitt, men vad kan jag? Jag vet att jag kan något, säkert att jag kan något väldigt bra också, men jag kan aldrig få upp det till mitt medvetande. Frågor som snurrar mitt huvud till yrsel. Men det kommer väl. Tillsvidare får jag njuta av närheten av mina vänner, av min älskade.
Jag är lyckligt lottad, jag är en sol med mörka fläckar. Fläckar som inte syns när jag skiner.

jag älskar dig ma chérir

/ SunnyOlina.

- En stund av vila, en stund av lätthet.

Ibland finner vi stunder, sekunder av insikt, då vi stannar upp.
Vi står i gränslandet mellan kropp och själ, ser det vi har i och omkring oss. Vi ser ett tröstande samtal istället för geografiska avstånd, en kyss på axeln inte förlorade ord, en samhörighet bortom turbulensen. Skratt som överröstar tårarna.

Vi andas in verkligheten bakom våra önskemål. Önskemål som redan är våran verklighet.
Ett uppvaknande ur vår envisa bilndhet.


/ Carolina


- en doft av nyvaken hud.

kan man dö av ett överfullt hjärta?
kan man ha en sekund av lycka som varar en evighet?

<3

/ Carolina.

RSS 2.0